Henkilöt ja henkilöesittelyt

Löydä yhteystietomme ja lisätietoja meistä henkilöinä. Lue, millaisia olemme ja mitä osaamme! Klikkaa nimeä, niin saat lisätietoja.

Nimi:Mäkinen, Matti
Titteli:Kouluttaja
Puhelin:+358 20 768 1643
Sähköpostiosoite:matti.makinen@sana.fi
Lisätietoja:

Rohkaisu ja innostaminen kantaa

Matti Mäkinen toimi yli 20 vuotta suuren seurakuntayhtymän palveluksessa alanaan varhaisnuoret, nuoret ja nuoret aikuiset. Kutsu vei vähitellen aikuisten suuntaan, ja hänen lasten ja nuorten kanssa oppimansa tapa puhua tavoittaa myös aikuiset. Matti on monella tapaa luova: musiikki, piirtäminen ja käsillä tekeminen ovat hänelle tärkeitä ilmaisutapoja.

Keväästä 2015 asti hän on pitänyt runsaasti L10T-valmennuksia seurakunnissa. Hän luonnehtii valmennusta arkikristityn elämäntaparemontiksi.

"L10T-valmennus keskittyy siunaavan elämäntavan opettelemiseen. Innostavinta on nähdä, miten joka kurssilla ihmiset lähtevät prosessiin Jumalan kanssa ja heidän elämässään alkaa tapahtua arjen yllätyksiä, jotka rohkaisevat valtavasti", Matti kertoo.

Hän haluaa innostaa ihmisiä omien lahjojen löytämiseen ja rohkaista etsimään herkkyyttä, jolla maailman metelin keskellä kaiut iankaikkisuudesta voisivat avata uusia näköaloja elämään. Raamattu on aarteiden lähde ja Jeesus matkakumppani, joka on puolellasi.

Ota Mattiin yhteyttä, kun tarvitset innostavaa opetusta ja rohkaisua. Matti pitää mielellään esim. seuraavia koulutuksia:

• L10T
  • Löydä lahjasi, löydä paikkasi
  • Alfa-ohjaajakoulutus
  • Samalla viivalla

Matti tekee  puhujavierailuja myös kitaran ja laulujen kera.

Katso myös:
www.matti-makinen.fi