Henkilöt ja henkilöesittelyt

Löydä yhteystietomme ja lisätietoja meistä henkilöinä. Lue, millaisia olemme ja mitä osaamme! Klikkaa nimeä, niin saat lisätietoja.

Nimi:Nyman, Virpi
Titteli:Kouluttaja
Puhelin:+358 20 768 1685
Sähköpostiosoite:virpi.nyman@sana.fi
Lisätietoja:

Kristittynä  seurakunnassa ja arjen keskellä

Kouluttaja, pastori Virpi Nyman tunnetaan selkeänä ja innostavana opettajana. Hän uskoo siihen, että seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten yhdessä tekemä työ kantaa kestävää hedelmää. Siihen hyviä välineitä löytyy runsaasti kokeneen kouluttajan työkalupakista.

Virpi haluaa koulutuksen kautta vahvistaa ja varustaa tavallisia seurakuntalaisia löytämään oman paikkansa ja tehtävänsä seurakunnan toiminnassa, mutta myös paikkansa kristittynä arjen keskellä. Virpin mielestä KRS:n Koulutuspalveluiden yksi tehtävä on myös tukea seurakuntien työntekijöitä niin, että heillä on välineitä ja voimavaroja omassa tehtävässään seurakuntalaisten rinnalla.

Virpi on luonut myös Tehtävä kotiovellamme -koulutuksen, joka valmentaa seurakuntalaisia kohtaamaan maahanmuuttajia.Virpi pitää  myös L10T-valmennuksia. Raamattuopetukset, evankelistakurssi sekä gospel-lattarit ovat niin ikään hänen osaamisalaansa. Monenlaiset räätöidyt koulutukset vapaaehtoisille onnistuivat häneltä myös mainiosti.

Virpillä on pitkä kokemus Alfa-kursseilla opettamisesta, kurssien vetämisestä sekä Alfa-tiimien kouluttamisesta.

Kouluttamisen lisäksi Virpin taitoihin kuuluu musiikki. Häneltä luonnistuu helposti niin yhteislaulujen säestäminen kuin yksinlaulukin. Evankeliumin julistaminen musiikin ja raamattuopetuksen yhteistyönä on osa hänen kutsumustaan.  Nuoret, opiskelijat ja naistyö ovat myös hänen sydäntään lähellä.

Ota yhteyttä Virpiin, kun haluat rohkaista seurakuntalaisia löytämään oman paikkansa ja palvelemaan omilla lahjoillaan tai kun haluat luoda ryhmästäsi tiiviimpänä toimivan. Virpin osaamisaluetta ovat mm. seuraavat koulutukset:

Henkilöluetteloon