Henkilöt ja henkilöesittelyt

Löydä yhteystietomme ja lisätietoja meistä henkilöinä. Lue, millaisia olemme ja mitä osaamme! Klikkaa nimeä, niin saat lisätietoja.

Nimi:Ylitalo, Timo
Puhelin:+358 20 768 1690
Matkapuhelin:040 8307313
Sähköpostiosoite:timo.ylitalo@sana.fi
Lisätietoja:

Timo Ylitalo on toiminut Kairosmajan ohjelmavastaavana keväästä 2018. Timo on tehnyt ennen KRS:lle tuloa liki 30v. seurakunnan lapsi- ja nuorisotyötä nuorisotyönohjaajana. Timo on työskennellyt Koillismaalla Taivalkosken seurakunnassa n. 25v. Lisäksi hän on ollut töissä Punkalaitumen ja Sulkavan seurakunnissa. Enontekiöllä syntynyt Ylitalo palasi lapsuutensa maisemiin Lappiin.

Timon töihin Kairosmajalla kuuluvat viikko-ohjelmien valmistelu ja toteuttaminen yhdessä koko Kairoksen tiimin kanssa. Ylitalo vastaa konserttien järjestämisestä ja sopimisesta. Ylitalon aika kuluu vieraiden kanssa Revontulikappelissa ja tunturissa.

Kairosmajan kuulumisia saat kerran kuukaudessa kotiin kirjeenä liittymällä Kairosmajan lähettäjäpiiriin täältä.

Henkilöluetteloon