Henkilöt ja henkilöesittelyt

Löydä yhteystietomme ja lisätietoja meistä henkilöinä. Lue, millaisia olemme ja mitä osaamme! Klikkaa nimeä, niin saat lisätietoja.

Nimi:Tuikkanen, Timo
Titteli:Julistustyöntekijä
Puhelin:+358 20 768 1600
Matkapuhelin:020 768 1600
Sähköpostiosoite:timo.tuikkanen@sana.fi
Lisätietoja:
Timo  ja Kaisa Tuikkanen haluavat tuoda työssään ihmisille toivoa ja lohtua ja viestiä anteeksiantamuskesta.

Timolla on pitkä kokemus seurakuntatyössä diakonina. Kaisa on pastori ja opettaja.  Molemmilla on paljon kokemusta työstä eri-ikäisten parissa.

- Toivomme ihmisen löytävän armon avukseen, Jumalan kaikki peittävän ja syliin sulkevan armon. Evankeliumi on Jumalan uutta luova voima, haluamme tuoda sanoman lähelle ihmistä, arjen kipuihin ja taisteluihin.

Heidän erityinen lahjansa on välittää sanomaa sanoin ja sävelin. Heiltä on ilmestynyt useita äänitteitä, tuorein kesällä 2017 Iloa ja ikävää.

-  Laulumme ovat syntyneet keskellä elämää - sen kipuja ja armon kokemista - ja tuovat omintakeista tulkintaa hengelliseen sanomaan. Ennen kaikkea haluamme kutsumme ihmisiä Vapahtajan luo.

Tuikkasia voi kutsua osaksi seurakunnan tapahtumaa tai järjestämään tavoittavaa toimintaa, pitämään konsertteja ja yhteislaulutilaisuuksia sekä koulu- ja oppilaitosvierailuihin. He suunnittelevat mielellään yhteistyössä tilaajan kanssa toimivan kokonaisuuden toivotuista aiheista.

-  Haluamme tukea seurakunnan omaa toimintaa auttamalla yhteisön rakentamisessa ja rohkaisemalla jokaista löytämään oman paikkansa seurakunnassa. Rukous ja sielunhoito ovat lähellä sydäntämme, samoin raamattuopetus ja ylistykseen johtaminen ja siitä opettaminen.

Äänitteet: kesäkuussa 2017 CD Iloa ja ikävää (Päivä Oy), aiemmin SLEY-kirjojen kustantamana CD Uuteen aamuun (2000) ja äänite Afrikan yössä -musikaalista (1998). Laulujen sanat ja sävelet ovat heidän omaa tuotantoaan.  Syksyllä 2017 Tuikkasten lauluista julkaistaan nuottikirja (Päivä Oy).

Mitä voimme tarjota
Musiikki- ja konsertit

• Iloa ja ikävää, lauluja elämän kivuista, rakkauden välttämättömyydestä, kiitollisuuden sävyttämänä
  • Uuteen aamuun, lauluja lohdutuksesta ja toivosta
  • Kosketuskohtia, elämänmakuisia lauluja ihmissuhteista ja armosta
  • Entisten nuorten riparilaulut, yhteislaulukonsertti kaikenikäisille
  • Syntynyt Kristus on!, jouluinen kattaus lauluja, kuvia ja Sanaa

Teemoja opetukseen:

• Askelia ylistykseen – miksi ja miten ylistäisin?
  • Psalmit sielun tulkkina
  • Toivon näköaloja Raamatussa
  • Raamattupajoja: esim. Job, Joona, Kuninkaat ja profeetat Vanhassa testamentissa, Markus, Johannes, Luukkaan vertaukset, Timoteus, Tiitus ja Filemon -kirjeet. Opetus sisältää ryhmätyöskentelyä.

Muita iltoja ja tapahtumia:

• Aviopari-illat, parisuhdeillat (musiikki ja sisältö)
  • Musiikkipitoisten messujen järjestäminen yhdessä seurakunnan kanssa (esim. gospelmessu, ylistysmessu, hiljaisuuden messu)
  • Ylistysliikunnan, rukous- ja ylistystanssin ohjaus ja opetus/Kaisa
  • Sanan ja rukouksen illat, Majataloillat, Sana koskettaa-illat jne.
  • Israel-iltoihin Israel-aiheinen musiikki, messiaaniset laulut, ylistystanssi.

Liikumme mielellämme yhdessä ja musiikkityötä teemme yleensä aina yhdessä.
Toki miesten- ja naistenpäivillä vierailemme myös yksin ja raamattuopetuksia pidämme erikseen.

Lue lisää: www.tuikkanen.net

Henkilöluetteloon