Henkilöt ja henkilöesittelyt

Löydä yhteystietomme ja lisätietoja meistä henkilöinä. Lue, millaisia olemme ja mitä osaamme! Klikkaa nimeä, niin saat lisätietoja.


Nimi:Palojärvi, Anu
Titteli:Opiskelijatyöntekijä, Jyväskylä
Sähköpostiosoite:anu.palojarvi@sana.fi
Lisätietoja:


Olen Anu Palojärvi ja toimin opiskelijatyöntekijänä Jyväskylässä. Opiskelijatyössä minua eniten innostaa sen huomaaminen, miten Jumala toimii ihmisten elämässä. On myös ollut upeaa saada nähdä, miten opiskelijat innostuvat Jeesuksesta ja rohkaistuvat käyttämään omia lahjojaan. Unelmani on, että opiskelijatyö voisi olla paikka, jossa ihmiset saisivat kokea Jumalan rakkautta ja juurtua Jeesukseen. Lisäksi haluan olla auttamassa opiskelijoita löytämään oman paikkansa ja tehtävänsä seurakunnassa niin, että jokainen voisi palvella omilla lahjoillaan Jumalaa ja toisia ihmisiä. Rohkaisemalla ihmisiä etsimään ja kokeilemaan omia lahjojaan ja antamalla heille mahdollisuuden ottaa vastuuta, voimme olla varustamassa ihmisiä ja auttamassa heitä löytämään oman kutsumuksensa.


Jotta voimme tehdä työtä opiskelijoiden ja nuorten aikuisten parissa tarvitsemme työtoveriksi lähettäjiä eli ihmisiä, jotka haluavat tukea työtämme sekä taloudellisesti että rukouksin. Haluaisitko sinä lähteä opiskelijatyön lähettäjäksi?


Lähettäjänä pääset seuraamaan työtämme aitiopaikalta ja kuulemaan työn tuloksista ja rukousaiheista säännöllisesti. Lähettäjäsi pääset ilmoittautumalla opiskelijatyöntekijälle tai täyttämällä lomakkeen osoitteessa: opiskelijat.fi/lahjoita


Tervetuloa mukaan!


Kansan Raamattuseuran opiskelijatyö

Henkilöluetteloon


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä