Henkilöt ja henkilöesittelyt

Löydä yhteystietomme ja lisätietoja meistä henkilöinä. Lue, millaisia olemme ja mitä osaamme! Klikkaa nimeä, niin saat lisätietoja.

Nimi:Matikainen, Mikko
Titteli:Koulutusjohtaja
Puhelin:+358 20 768 1691
Sähköpostiosoite:mikko.matikainen@sana.fi
Lisätietoja:

Innostava opettaja ja seurakuntaelämän tuntija

Mikko Matikainen on toiminut  KRS:n koulutuspalveluiden johtajanan vuodesta 2013 lähtien.  Sitä ennen hän toimi kirkkoherrana yli 12 vuotta ensin Halikossa, sitten Vantaan Rekolassa. Tätä taustaa vasten hän ymmärtää hyvin johtamisen haasteita ja siihen liittyvää yksinäisyyttä.

Mikko toivoo voivansa olla Jumalan työtoveri, joka voi olla tukemassa seurakuntalaisia, seurakunnan työntekijöitä ja johtajia heidän kutsumuksessaan ja keskinäisessä yhteydessään, kun seurakunnan elämää halutaan tavoitteellisesti kehittää.

Hän ammentaa opetuksensa ja identiteettinsä Raamatusta ja luterilaisen kirkon tunnustuskirjoista sekä kirkkoisistä. Pitkät ja kestävät linjat ovat hänelle tärkeitä. Mikko haluaa auttaa seurakuntaa ja sen jäseniä kuulemaan Jumalan ääntä ja ottamaan käyttöön Herran antamat lahjat sekä elämään uskoaan todeksi arjessa.

Mikkoa voi pyytää mukaan mm. erilaisiin koulutuspäiviin, työyhteisö- ja tiimikoulutuksiin ja rukousiltoihin.

Mikko Matikainen toimittaa viikoittain RadioDeissä kuultavaa Uskon askeleita -ohjelmaa. Se on kuultavissa maanantaisin klo 21.40 ja uusintana lauantaisin klo 18.

Henkilöluetteloon