Henkilöt ja henkilöesittelyt

Löydä yhteystietomme ja lisätietoja meistä henkilöinä. Lue, millaisia olemme ja mitä osaamme! Klikkaa nimeä, niin saat lisätietoja.

Nimi:Nordman, Kristiina
Titteli:Kouluttaja
Puhelin:+358 20 768 1632
Sähköpostiosoite:kristiina.nordman@sana.fi
Lisätietoja:

Saa innostua!

Kristiina Nordman, teologi, diakoni, toimii kouluttajana ja koordinoi myös Kansan Raamattuseuran seniorityötä.

Kristiina haluaa rohkaista seurakuntalaisia kasvamaan uskossa ja innostumaan Raamatun lukemisesta ja rukouksesta sekä löytämään oman paikkansa ja omat lahjansa. Jokainen voi olla siunauksena siellä missä on.

Kristiinalla on innostava ja mukaansatempaava esitystapa, Hänen koulutuksensa  sisältävät paljon käytännöllisiä esimerkkejä ja harjoituksia huumoria unohtamatta.

Koulutustyön ohella Kristiinan erityisosaamista on seniorityö. Hän tulee mielellään puhumaan ikääntymiseen liittyvistä teemoista.

Kristiina on Isovanhemmuuden palikat -kouluttaja. Hän koordinoi myös KRS:n ja seurakuntien yhteistyönä toteutettavia SenioriFoorumeita.

Kristiinan osaamisalueita ovat muun muassa seuraavat koulutukset ja tapahtumat:

• L10T-valmennukset (kristityn innostava elämäntapa)
  • Seurakunnan vapaaehtoisten koulutukset
  • Armolahja- ja rukouskurssit (Löydä lahjasi, löydä paikkasi; Hoitava rukous)
  • Alfa-ohjaajakoulutus
  • Isovanhemmuuden palikat - peruskoulutus
  • Naistentapahtumat (aiheena esim. Hellitä vähän, sisko)
  • Seurakuntatapahtumat

Henkilöluetteloon