Tarinoiden majatalon uutisia

Suuttumuksesta iloon ja riemuun

Kaiken menettänyt kuopus palaa kotiin maailmalta. Isä heltyy ja iloitsee. Hän huudahtaa: "Nyt syödään ja vietetään ilojuhlaa", mutta esikoinen suuttuu – ja puuttuu juhlista. Mika Lahtinen esittää Tuhlaajapojan veli -soolonäytelmää Jyväskylässä marras-joulukuussa.

Lue lisää


Epäonnistunut ohjaaja hyppää itse areenalle

"Tuntui, että koko touhu nuutuu lähtöruutuun. Vaellus ei ala. Kamelin selkä taittuu ja tykkäillään kyttyrää", kertoo Torstaiteatterin ohjaaja Mika Lahtinen. Hänen ohjaamansa näytelmäprojekti uhkasi lakastua alkuunsa.

Lue lisää


Esikoinen suuttuu, kun isä juhlii kuopusta

Jyväskyläläinen Torstaiteatteri alkaa tehdä näytelmää Jeesuksen vertauksesta, jossa "eräällä miehellä on kaksi poikaa". Uudet tekijät ovat tervetulleita mukaan.

Lue lisää


Keskisuomalainen Torstaiteatterin uutuusnäytelmästä: "Kohtalokas jännite pysyy hyvin yllä."

Torstaiteatterin Kätketty kuningatar -näytelmä sai ensi-iltansa Jyväskylässä 29.3. Sen pohjana on Vanhan testamentin Esterin kirja. Keskisuomalainen-lehden ensi-iltakritiikki (30.3.) kuvailee näytelmän dramatisointia napakaksi ja näyttelijöiden roolityötä sisäistetyksi ja keskittyneeksi.

Lue lisää


Torstaiteatteri tekee näytelmän Esterin kirjasta

Orpo Ester-tyttö kasvaa puolustamaan kansaansa julmuudelta. Vastassa ovat oikukas kuningas ja valtaansa kasvattava, pahaa haluava Haman. Esterin ja hänen kasvatti-isänsä Mordokain yhteys ja luottamus joutuvat koetteelle.

Lue lisää


Edelliset Seuraavat


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä