Tarinoiden majatalon uutisia

13.2.2018 Torstaiteatterin uusi näytelmä kertoo Raamatun Nooasta

Jyväskyläläisen Torstaiteatterin uusi näytelmä saa kantaesityksensä 15.3.

Lue lisää


Missä armo? -näytelmä Jyväskylässä 7.9.-28.10.

Missä armo? -näytelmä kertoo kohdatuksi- ja hyväksytyksitulemisen tarpeesta eriarvoistuvassa kaupunkiyhteisössä. Katsoja kommentoi: "Vakuuttavaa! Armo löytyi ja puhutteli."

Lue lisää


Tuhlaajapojan veli -näytelmä vierailee pääkaupunkiseudulla 9.-10.4.

"Sanoma anteeksiantamisen voimasta elää näyttämöllä vahvana ja draaman intensiteetti kantaa komeasti tunnin mittaisen esityksen alusta loppuun asti", kuvaili esitystä Keskisuomalaisen kriitikko.

Lue lisää


Kriitikko tykästyi Tuhlaajapojan veli -näytelmään

Keskisuomalaisen kriitikko Maija-Liisa Westman kirjoittaa (17.11.) Tuhlaajapojan veli -näytelmän ensi-illasta: "Esityksen erityinen luonne syntyy usean tekijän summana, joista päällimmäisin on Mika Lahtisen antautuva heittäytyminen moniin tehtäviinsä. Ihmetyksensekaisella ihailulla katson Lahtisen sitkeyttä teatterintekijänä ja hänen syvää vakaumustaan – uskoa – asiaansa."

Lue lisää


Suuttumuksesta iloon ja riemuun

Kaiken menettänyt kuopus palaa kotiin maailmalta. Isä heltyy ja iloitsee. Hän huudahtaa: "Nyt syödään ja vietetään ilojuhlaa", mutta esikoinen suuttuu – ja puuttuu juhlista. Mika Lahtinen esittää Tuhlaajapojan veli -soolonäytelmää Jyväskylässä marras-joulukuussa.

Lue lisää


Seuraavat


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä