Samassa Veneessä -parisuhdetyöstä

Avioliiton tärkein sana

Avioliiton tärkein sana on "Tahdon", myös silloin kun yhteistä tietä on kuljettu jo pitkään.

Tahdomme yhä -aviopariviikonloppu, Hirvensalmen Satulinnassa 25.-27.9. tarjoaa  uutta sykettä ja tuoreita eväitä liittoon erityisesti niille, jotka ovat kulkeneet yhteistä tietä jo joitakin vuosia. Kun takana on pitkä taival, on aihetta juhlaan. Puolison viereen pysähtymällä löytyy uutta sykettä ja tuoreita eväitä liiton arkeen.

- Viikonloppu on suunnattu kaikille pareille, jotka ovat kulkeneet yhteistä tietä jo vuosia.  Kysymykseen tulevat parit voivat olla iältään hyvinkin erilaisia välillä 30-80-vuotta. Kymmene vuotta yhteistä liittoa on jo  hyvä kriteeri osallistumiselle, viikonlopun vetäjäparina toimivat Riitta ja Markku Leminen rohkaisevat mukaan.

- Viikonlopun teemalla haluamme viestittää siitä, että vuosienkin jälkeen on tarpeellista sanoa yhä uudelleen ”tahdon”.

Osanottajilla on tilaisuus viettää rentouttava viikonloppu tunnelmallisessa kartanohotellissa. Ilmassa on juhlan tuntua monella tavalla.

Viikonlopun aikana voi yhdessä puolison kanssa pohtia muun muassa keskinäistä vuorovaikutusta, tunteiden kirjoa ja riitelytaitojakin. Aiheita  avataan lyhyillä alustuksilla, runoilla ja sketseillä. Toimintatapoja ovat keskustelut oman puolison kanssa ja ajatusten vaihto pienissä ryhmissä.

Aikaa varataan myös patikointiin  ja nokipannukahvittelulle luonnossa. Iltaisin lämpiää sauna ja kaiken kruunaavat maukkaat  ateriat ja  kiireetön yhdessäolo leppoisassa ilmapiirissä.

Lemisten kanssa viikonlopun vastuupareina toimivat  Riitta ja Juha Hämäläinen.

Viikonlopun järjestää Samassa Veneessä –avioparityö.

Riitta ja Juha, Markku ja Riitta, Kuvaaja Panu Rissanen
Satulinnan viikonlopussa ollaan rennon juhlavissa tunnelmissa isäntäpareina Riitta ja Juha Hämäläinen (vas) sekä Riitta ja Markku Leminen.

 

Lisätietoa:

Riitta Leminen, 040 7252785 (R),  Markku Leminen 0440 212022, markkuj.leminen@gmail.com

 

 


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä