KRS:n lapsityön uutisia

26.9.2014

Nukketeatteri Sananjalka sai uuden auton

Kiitos ystävien tuen nukketeatterimme sai uuden auton. Ensimmäiset keikat sillä on jo tehty.Nukketeatteri Sananjalan hyvin palvellutta vanhaa autoa ei voinut enää korjata ja ilman uutta autoa syksyn keikat olivat vaarassa peruuntua.

”Uusi auto oli tarpeen, mutta meillä ei ollut siihen varoja. Kesäkeräyksemme yhteydessä vetosimme ystäviimme erityisesti uuden auton hankintaa varten. Kiitos ystävien tuen, voimme nyt iloiten kertoa, että viikko sitten Nukketeatteri Sananjalan käyttöön saatiin uusi auto. Nukketeatterimme voi taas kulkea turvallisesti ympäri maata viemässä evankeliumia niin lapsille kuin aikuisillekin”, julistustyön johtaja Kalle Virta iloitsee kiitollisena.

Sananjalan uusi auto on toiveiden mukainen: hieman edellistä suurempi, kilometrejä mittarissa vain 20 000 km. Entisen auton nimi oli Sanelma. Lapset päättävät syksyn esityksissä, millä nimellä tämä uusi auto tunnetaan.

”Meillä on nyt tukeva hyvä auto, jonka tavaratilaan mahtuvat kahden esityksen tavarat ja kyytiin mahtuu mukavasti kolme ihmistä. Kaikki tämä helpottaa työtämme suuresti”, autolla keikkailevat Merja Luukkonen ja Mikko Piiroinen kertovat.

”Ystävien mukaan tulo tässä ja näin nopeasti yllätti ja rohkaisi meitä kovasti. Melkein vetää sanattomaksi. Se kertoo meille siitä, että työmme nähdään tärkeänä.”

Auto pääsee heti tositoimiin. Tämän syksyn keikkakalenteri on tiivis, matka suuntautuu 25 paikkakunnalle, esityksiä kertyy noin 70. Lue lisää  Nukketeatteri Sananjalan työstä.

Syyskeräyksellä rohkaisevat tarinat kiertoon

”Tämän auton hankinta on kokemus yhdessä tekemisen voimasta”, Kalle Virta lisää.

”Se on myös rohkaiseva kokemus, josta mielellämme kerromme. Jokaisella kristityllä voi olla kerrottavana kokemus elämästä ja Jumalan avusta. Tällainen kertomus voi olla käänteentekevä jollekin, joka etsii Jumalaa.”

”Siksi luomme tämän syksyn kuluessa suomenkielisen www.mystory.me -elämäntarinasivuston. Sivuston tulokset Keski-Euroopassa ovat huikeita. Odotan innolla Suomen versiota.”

 

Tämä hanke on koulutustyömme lisäksi syyskeräyksemme kohteena.  Lue lisää syyskeräyksemme sivulta.

 


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä