KRS:n lapsityön uutisia

1.12.2014

Nukketeatteri Sananjalan joulukalenteri avautuu

Nukketeatteri Sananjalan joulukalenteri vie vauhdikkaalle keikkakiertueelle.

Mikko Piiroinen ja Merja Luukkonen Nukketeatteri Sananjalasta ovat kooneet syksyn keikoista ja  tunnelmista joulukalenterin.

Kalenterin matkassa pääse seuraamaan värikästä nukketeatterielämää.  'Vili-Wolkka' keikka-auton mittariin on kertynyt parissa kuukaudessa jo yli 8000 kilometriä!

Tänä vuonna vierailuja kertyy 78 eri seurakuntaan ja esityksiä  vuoden loppuun mennessä 175. Näihin mahtuu paljon erilaisia kohtaamisia niin lasten kuin aikuistenkin kanssa, yleisöä kertyy tälle vuodelle lähes 15 000.

Suuri kiitos tästä seurakuntien työntekijöille, jotka ovat kutsuneet vierailulle. Kiitos myös kaikille työn lähettäjille ja tukijoille.

Voit seurata Sananjalan videojoulukalenteria nukketeatteri Sananjalan facebooksivulta  KRS - nukketeatteri Sananjalka

ja Sananjalan  internetsivulta.

Nukketeatteri Sananjalan esityksiä vielä tänä vuonna:

Millainen olikaan isoisän unohtumaton joululahja? Se selviää Sananjalan esityksissä:

•  8.12. Liperi, Ylämylly,
  • 8.-11.12. Joensuu, Rantakylä,
  • 11.-12.12. Sonkajärvi, srk-keskus,
  • 22.12. Kouvolan srk-keskus.

6.-7.12. Tarinataikuri vierailee Tuusulassa - esitys:  Kumpi on erilainen

uusi nukkeaauto Kuva Erkki Pitkänen
Nukketeatteri Sananjalan syksy on ollut työntäyteinen. Merja Luukkonen ja Mikko Piiroinen ovat kiitollisia syksyllä työn ystävien lahjoitusten turvin hankitusta autosta.