KRS Koulutuspalvelujen uutisia

19.8.2014

Raamatunopetusakatemia valmentaa raamatunopettajia

Tammikuussa 2015 ovensa avaavan Raamatunopetusakatemian tavoitteena on valmentaa raamatunopettajia.

Raamattuopetusakatemian tavoite on rohkaista ja valmentaa raamatunopettajana toimivia ja sellaiseksi aikovia opettamaan Raamattua omaa persoonaansa käyttäen sekä nostaa raamatunopetus voimavaraksi kirkossamme.

Kurssi on tarkoitettu papeille, teologian opiskelijoille sekä kaikille, jotka opettavat Raamattua tai haluaisivat oppia sitä opettamaan. Osallistujiksi valitaan hakemusten perusteella 30 kurssilaista. Vuoden mittainen kurssi  sisältää lähiopetusjaksojaa, harjoitustunteja, kirjatenttejä ja keskinäistä jakamista.

Hankkeen takana ovat Kansan Raamattuseura, Kansanlähetys ja Suomen Raamattuopisto. Kurssin johtajana toimii TT, rovasti Eero Junkkaala. Hänen lisäkseen suunnittelutiimissä ovat päätoimittaja Leif Nummela (SEKL), koulutusjohtaja, pastori Mikko Matikainen (KRS) sekä vararehtori, pastori Lauri Vartiainen (SRO). Luennoitsijoina toimii useita seurakuntapappeja, yliopiston opettajia sekä kristillisten järjestöjen työntekijöitä.

Kurssi on prosessi, jossa jokainen on oppimassa ja jakamassa kokemuksiaan muille.

Lisätietoa kurssista:  Raamatunopetusakatemia