KRS Koulutuspalvelujen uutisia

L10T voi olla voimavara koko seurakunnalle

L10T-koulutuksia on pidetty jo neljän vuoden ajan ympäri Suomea, ja jonkin verran myös Suomen rajojen ulkopuolella. Myös jatkokoulutuksia jo pidetty jo useita. Kristiina Nordman kertoo, miltä L10T näyttää kouluttajan silmin.

Lue lisää


Todistajana ja julistajana -kurssilla voi pohtia kutsumustaan

Toukokuussa Vivamossa alkava kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia tuntemaan itseään, kutsumustaan ja Jumalaa paremmin. Vuoden aikana on kolme lähijaksoa ja käytännön harjoittelua.

Lue lisää


25.9.2017 Uskon askeleita arjessa

L10T-kurssi on lyhyt oppimäärä arjen kristillisyydessä ja Jeesuksen seuraajana kasvamisessa.

Lue lisää


26.6.2017 Keskeneräinen kelpaa

Olemme matkalla ja keskeneräisïä. Krito-konferenssissa 11.-13.8. käsitellään teemaa Kesken. Teema puhuu myös siitä, että kuljemme matkaa yhdessä.

Lue lisää


21.9.2016 Maahanmuuttajat tuovat tehtävän kotiovellemme

Kun pakolaisten tulva yllätti Suomen, myös seurakunnat ovat olleet aktiivisesti mukana auttamassa uusia tulijoita. Uusi tilanne on tuonut kysymyksiä ja pohdittavaa.

Lue lisää


13.5.2016 Kari Valkonen johdattaa Johanneksen evankeliumiin

Kuuden ohjelman sarja alkaa TV7-kanavalla 21.5.

Lue lisää


23.2.2016 Omat lahjat käyttöön

Kansan Raamattuseuran koulutuspalvelujen tarjoama Todistajana ja julistajana -kurssi on käytännöllinen koulutus jokaiselle, joka haluaa löytää kutsumustaan ja luontevia tapoja viedä evankeliumia eteenpäin sekä saada virikkeitä seurakunnan rakentamiseen.

Lue lisää


L10T valmentaa uuteen elämäntapaan

L10T-valmennukset ovat saaneet seurakunnissa hyvän vastaanoton. L10 tulee Luukkaan evankeliumin luvusta 10 ja T-kirjain tarkoittaa muutosta, transformaatiota. Koulutuksen tavoite on uusi elämäntapa.

Lue lisää


Yhteydessä eteenpäin, KRS:n koulutuspalvelua 40 vuotta

KRS on tehnyt koulutusyhteistyötä seurakuntien kanssa jo 40 vuoden ajan. Työnäkynä on seurakuntalaisten rohkaiseminen ja varustaminen yhteiseen työhön.

Lue lisää


26.11.2014 Luukas 10 -elämäntapa kannustaa evankeliumin välittämiseen arjessa

Alunperin Etelä-Afrikassa luotu koulutus nousee Luukkaan evankeliumin 10. luvusta. Kurssi tunnetaan maailmalla nimellä Luukas 10 Transformaatio tai lyhyemmin vain L10T. Siihen oli suomalaisia viime viikolla perehdyttämässä Willem Joubert.

Lue lisää


Seuraavat


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä