KRS:n kaupunkityön uutisia

14.1.2015

Nyyttikesteillä Joensuussa

Uusi kohtaamisen muoto, nyyttikestit, kokosi ihmisiä yhteen 10.1. Joensuun seurakuntakeskukseen. Illassa viihdyttiin ja keskusteltiin kutsumuksesta.

- Nyyttikestit onnistuivat yli odotusten, järjestelytiimissä mukana oleva Heikki Salomaa iloitsee.

Järjestäjien iloksi ja yllätykseksi ensimmäisille Nyyttikesteille  saapui 68 henkeä, mukana eri-ikäistä väkeä.

- Tunnelma oli kodikas ja innostunut. Eväitä jaettiin monella tavalla. Nyyttikestipöytä oli ääriä myöten runsas ja monipuolinen.  Outi Kärnän ohjaama bibliodraamakeskustelu eri vaiheineen kirvoitti koko yleisön vilkkaaseen keskusteluun Jumalan kutsun kuulemisesta elämän eri vaiheissa.  Palan paineeksi laulettiin yhdessä Viisikielinen-laulukirjasta.

Kolmisenkymmentä ihmistä ilmaisi halunsa olla mukana tulevien tapahtumien järjestämisessä.

Nyyttärien merkeissä jatketaan Joensuussa 14.2., silloin vieraana on Arto Valkeapää.

Seuraava ilta on 11.4.  -  Kohtaamispaikkana Joensuun ev.lut. seurakuntakeskus.

Joensuun nyyttärit
Joensuun ensimmäisessä Nyyttäri-illassa viihdyttiin. Kuva Jussi Salomaa.

nyyttäripöytä-2b
Kuva Jussi Salomaa.