Kairosmajan uutisia

20.10.2017

Kaamos kutsuu Kairosmajalle

Kairosmajan joulukuun kaamostapahtumat tarjoavat aikaa rauhoittumiselle hiljaisessa luonnossa.

IMG_8507
Hiihtoretki kaamoksen valossa Kairosmajan maisemissa. Kuva Kari Hämäläinen.

Lapin kaamosluonto kaikessa kauneudessaan ja hiljaisuudessaan antaa parhaat puitteet oman sisimmän kuuntelulle ja sitä kautta myös Jumalan kohtaamiseen.

– Tähän päätelmään olen tullut kohdattuani jo 37 kertaa Lapin kaamosajan, sanoo Kairoksen isäntä Kari Hämäläinen. 

- Kairosmajan joulukuun kaamosajan leirit ja muut tapahtumat ovat pitkälti hiljaisuuden kohtaamisen opettelua. Samalla ne ovat sitä ominta Kairosta – rohkeutta astua nöyrästi Jumalan hetkiin.

Kairosmaja tarjoaa joulukuussa monenlaisia elämyksiä.

2.-8.12. on Suomi 100 vuotta – itsenäisyyden juhlaviikko. Viikon yhtenä teemana on rakentaa polkuja, joilta tähyillä huikeaa unelmaa Suomesta Luojaansa rakastavien miesten ja naisten maana. Viikko alkaa Golgatalle katsomisesta ja siitä jatkaen opetusaskel ja aamu kerrallaan kohti edessämme odottavaa Taivaan perintöä. Yhteistä antia ovat jakamassa psykologi-evankelista Arto Mikkola, kritotyöntekijä Pekka Pökälä ja Kairosmajan isäntä Kari Hämäläinen. Musiikkiohjlemassa ovat  mukana  Jaana Pöllänen & Ville Uusitalo.

Itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 15 on konsertti Lauluja suomalaisesta sielunmaisemasta, Jaana & Ville. Lippu/ohjelma 15€; alle 16-v. vapaa pääsy.

7.12. klo 19 Jaanan & Villen joulukonsertti: Kuulen taivaan tiukujen soivan. Lippu/ohjelma 15€; alle 16-v. vapaa pääsy.

8.-10.12. Kairoksen Naistenpäivät.  Sanan ja evankeliumin armoa ja totuutta jakamassa ovat Eliina Heinonen, Leena Broman ja Elvi Virkkala. Musiikista vastaavat Jaana Pöllänen & Ville Uusitalo.

11.-16.12. Hiljaisuuden sisällä - hiihto- ja lumikenkävaellusviikko kaamoksen valossa I, Pekka Pökälä ja Kari Hämäläinen.

16.-23.12. Hiljaisuuden sisällä – hiihto- ja lumikenkävaellusviikko II, Kari Hämäläinen ja Auli Narkilahti.

23.-27.12. Kairoksen joulu. Lämminhenkisessä joulussa kanssasi Aune-Inkeri & Esko Keijonen, Leena Lehtinen, Kairoksen väki ja musiikissa Satu Kaarisola-Kulo & Heikki Kulo perheineen (Silja Kulo, Ahti Kulo ja Jaakko Kulo).

Kaikista viikoista tarkempi ohjelma Kairosmajan tapahtumakalentista: www.kairosmaja.fi

Tervetuloa Lapin kaamoksen valoon ja Kairoksen lämpöön!

 

Kairosmaja joulukuussa  Kuva Ulla Halttunen
Kairosmajan maisemissa. Kuva Ulla Halttunen.


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä