rss Kansan Raamattuseuran uutisia

Karas-Sana Oy etsii työntekijöitä

Karas-Sana Oy:n palvelukseen haetaan markkinointi- ja myyntivastaavaa sekä Vivamon loma- ja kurssikeskukseen Lohjalle ohjelmasihteeriä ja kiinteistönhoitajaa.

Lue lisää


19.2.2018 Sanan Suvipäivät ovat valon ja toivon juhla

Kansan Raamattuseuran vuotuista kesäjuhlaa vietetään viikkoa ennen juhannusta Kangasniemellä Etelä-Savossa. Tapahtumassa, jonka teemana on Valo on!, on luvassa paljon musiikkia, puhetta toivosta ja runsaasti raamattuopetusta, jossa paneudutaan Johanneksen evankeliumiin.

Lue lisää


Uusi sovellus kannustaa rukoukseen

Domini Life on kristityn elämäntapaa tukeva hyväntuulinen uusi sovellus älypuhelimeen. Se julkistetaan 2.12. Kristuspäivässä Turussa.

Lue lisää


Uskon yössä kohtaavat monenlaiset taidemuodot

Kirkoissa eri puolilla maata Kittilästä Kotkaan kokoonnutaan 28.10. erityisesti taiteen ja uskon merkeissä viettämään Uskon yötä.

Lue lisää


21.9.2017 Kristuspäivä juhlistaa satavuotiasta Suomea

Suomen Turku kutsuu 2.12. ihmisiä maamme jokaisesta kunnasta, kirkkokunnasta ja herätysliikkeestä koolle rukoilemaan maamme puolesta. Päivä on myös kiitosjuhla itsenäisestä kotimaasta.

Lue lisää


20.9.2017 Timo ja Kaisa Tuikkanen julistavat armon sanomaa sanoin ja sävelin

KRS:n julistustyö sai vahvistusta, kun Kaisa ja Timo Tuikkanen liittyivät syyskuun alussa julistajien joukkoon. Heitä voi kutsua myös musiikkievankelistoiksi, sillä musiikki on vahvasti mukana heidän työssään.

Lue lisää31.8.2017 Tiedote: Jyväskylän käräjäoikeuden päätös testamenttiasiassa

Jyväskylän käräjäoikeus on tänään 31.8.2017 antanut ratkaisunsa testamenttiasiassa, jossa Kansan Raamattuseuran Säätiö sr on ollut haastettuna.

Lue lisää


Suomalainen messu Senaatintorilla 26.8.

Suomalainen messu kajahtaa Senaatintorilla suuressa yhteisessä juhlassa. Mukana on laulajia sadasta kuorosta sekä 100 soittajaa ja 100 käsikelloa.

Lue lisää


19.6.2017 Sanan Suvipäivien viesti: Armo antaa rohkeutta

Sanan Suvipäivien otsikkona Imatralla 16.-18.6. oli Sie kelpaat eli armo karjalaisittain. Kelpaamisen teema oli esillä eri näkökulmista, suhteessa Jumalaan, vanhempiin, toisiin ihmisiin ja omaan elämänhistoriaan.

Lue lisää


Seuraavat


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä