Työstä ja elämästä

Kansan Raamattuseuran työntekijöiden mietteitä elämän keskeltä. Tervetuloa lukemaan.
7.6.2018

Kesämenot kutsuvat yhteyteen

Ulla Saunaluoma

Kesällä me suomalaiset tulemme ulos talvisista koloistamme.
Se näkyy myös siinä, että lähes jokaisena kesän viikonloppuna tuhansia, jopa kymmeniä tuhansia ihmisiä kokoontuu hengellisille kesäjuhlille. Juhlilla on pitkät perinteet, mutta ne näyttävät ohjelmiensa puolesta olevan vahvasti ajassa kiinni. Hyvä niin, sillä tarjoavathan ne näköalapaikan myös heille, jotka käyvät harvemmin seurakuntansa tapahtumissa.

Kansan Raamattuseuran isot kesäjuhlat, Sanan Suvipäivät ja Heinäveden Kirkastusjuhlat, vietetään paikkakunnilla, joiden kauneus ja upea kirkonmäki hellivät juhlavierasta. Kangasniemen monella tavalla aktiivinen seurakunta on innolla rakentanut Suvipäiviä. Juhlien teema Valo on! nousee paitsi vuodenajasta myös Raamatun ajatuksesta Jumalasta valona ja yhteyden luojana.

Kirkastusjuhlien teema Suurin on rakkaus vie osallistujat kuulemaan ja katsomaan rakkautta. Molempia juhliamme kiitetään hyvästä raamattuopetuksesta ja tänäkin vuonna sitä on tarjolla runsaasti.

Loma- ja kurssikeskustemme tapahtumat ja leirit ovat monipuolinen kattaus yhdessäoloa, musiikkia, raamatunopetusta, rukousta ja kiinnostavia teemoja eri-ikäisille. Vivamossa Raamattukylä tuo nähtäväksi uudenlaisen näytelmän Paratiisin portit.

Kaikkia Kesämenoja yhdistää se, että teemme työtä, jotta ne omalta osaltaan olisivat luomassa yhteyttä ihmisen ja häntä rakastavan Vapahtajan välille.

Lämpimästi tervetuloa tapahtumiimme

Ulla Saunaluoma
KRS:n toiminnanjohtaja

Teltta ja piha
Kesän hengellisissä tapahtumissa on oma erityinen juhlan tuntu.

Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi

Ei kommentteja