Avoimet työpaikat
- Tule joukkoomme

vilkutus

Tule Sana-lehden tiimiin Helsingin Kallioon ja innostu merkityksellisestä työstä kanssamme. Sana on lehti ”etsijöille ja löytäneille”

ASIAKASPALVELUASSISTENTTI

Sinulla on kokemusta esim. asiakasrekisteristä, laskutuksesta, asiakaspalvelusta. Olet ennen kaikkea erittäin hyvä asiakaspalvelija ja tarkka. Toimit erinomaisesti tiimissä, ja itsenäinen työskentely sekä omatoimisuus ovat valttejasi.

Edellytämme:

• tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. AMK
  • vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • kokemusta esim. asiakasrekisterin ylläpidosta ja hyödyntämisestä
  • kokemusta laskutuksesta
  • itsenäistä ja kehittävää työotetta

Arvostamme

• kirkollisen kentän tuntemusta

Keskeiset tehtäväsi ovat:

• vastata Sana-lehden asiakaspalvelusta
  • ylläpitää Sana-lehden tilaajarekisteriä ja ajaa soittolistat myynnille lehtijärjestelmästä
  • hoitaa asiakkaiden laskutuksen
  • toimia markkinoinnin apuna hyödyntäen lehtijärjestelmää

Palkka määräytyy Kristillisten järjestöjen työehtosopimuksen mukaan.

Lue lisää tehtävistä ja meistä: kansanraamattuseura.fi/rekry.

Lisätietoja tehtävästä antaa Karas-Sana Oy:n toimitusjohtaja Terhi Rajala, puh. 050 526 0255, varmimmin 11.2. ja 18.2. klo 9-11. Hakemukset ja CV:t 25.2.2019 klo 12 mennessä henkilöstöpäällikkö Tarja Pohjolan-Pirhoselle hakemukset@sana.fi

Kansan Raamattuseuran Säätiö sr on luterilaisen kirkon piirissä toimiva valtakunnallinen evankelioimisjärjestö. Sen tytäryhtiö Karas-Sana Oy kustantaa hengellistä viikkolehteä Sanaa ja harjoittaa majoitus- ja ravitsemustoimintaa eri toimintakeskuksissa. Konsernin palveluksessa työskentelee n. 80 henkilöä, joista valtaosa vakituisessa työsuhteessa.

Kansan Raamattuseuran Säätiö (KRS) on kristillinen järjestö, joka tuottaa seurakunnallisia ohjelma- ja koulutuspalveluita kautta maan.

Luomme tilaisuuksia tutustua kristinuskon sisältöihin. Kerromme rakastavasta ja armollisesta Jumalasta sekä Jeesuksen elämäntyöstä, ristinkuolemasta ja ylösnousemuksesta. KRS:n piirissä on sallittua niin uskoa ja innostua kuin myös epäillä ja kyseenalaistaa. Tykkäämme tehdä yhdessä. Haluamme luoda yhteyksiä erilaisten ihmisten ja kristillisten yhteisöjen välille.

KRS ja Karas-Sana Oy muodostavat työyhteisön, johon kuuluu noin 80 henkeä. Meillä on töissä mm. pappeja, nuorisotyönohjaajia, diakoneja, toimittajia, muusikoita, teatterin tekijöitä sekä talouden ja hallinnon ammattilaisia. KRS:n toiminnanjohtaja on rovasti Ulla Saunaluoma.

Joukkoomme kuuluu lisäksi tuhansia työmme ystäviä. He tukevat KRS:n toimintaa rukouksin, vapaaehtoistyöllä ja taloudellisesti. Kaksi kolmasosaa KRS:n vuosituloista kertyy ns. lähettäjätuesta, kolehdeista, keräyksistä ja lahjoituksista.

Tytäryhtiömme Karas-Sana Oy kustantaa Sana-lehteä, jota lukee viikoittain noin Helsingin olympiastadionillinen ihmisiä. Karas-Sana vastaa myös loma- ja kurssikeskustemme majoitus- ja ravitsemispalveluista. Tunnetuimmat loma- ja kurssikeskuksemme ovat Vivamo Lohjalla ja Kairosmaja Pyhätunturin kupeessa.

Meihin voit tutustua lisää myös selailemalla viime vuoden vuosikertomuksemme tästä.