Avoimet työpaikat - Rekry - Tule joukkoomme

Tiedottaja_rekry109x100

Etsiessämme viestinnän ammattilaista

Edellytämme

• tehtävään soveltuva korkeakoulu- tai AMK-tutkintoa
  • muutaman vuoden työkokemusta viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä
  • kokemusta digitaalisen viestinnän tekemisestä
  • kirkollisen kentän tuntemusta
  • itsenäistä ja kehittävää työotetta

Arvostamme

• kokemusta varainhankinnasta ja järjestötoiminnasta

Keskeiset tehtäväsi ovat:

•  tuottaa toimintaamme tukevia sisältöjä suomeksi ja englanniksi
  •  osallistua viestinnän ja markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen
  • kehittää viestintäämme juuri valmistuvan viestintästrategian pohjalta

Palkka määräytyy Kristillisten järjestöjen työehtosopimuksen mukaan.

Meistä

Kansan Raamattuseuran Säätiö (KRS) on kristillinen järjestö, joka tuottaa seurakunnallisia ohjelma- ja koulutuspalveluita kautta maan. KRS syntyi sotien jälkeen, kun seurakunnat tarvitsivat apua kohdatessaan ihmisten hengellistä etsintää.

Luomme yhä tilaisuuksia tutustua kristinuskon sisältöihin. Kerromme rakastavasta ja armollisesta Jumalasta sekä Jeesuksen elämäntyöstä, ristinkuolemasta ja ylösnousemuksesta. KRS:n piirissä on sallittua niin uskoa ja innostua kuin myös epäillä ja kyseenalaistaa. Tykkäämme tehdä yhdessä. Haluamme luoda yhteyksiä erilaisten ihmisten ja kristillisten yhteisöjen välille.

KRS ja Karas-Sana Oy muodostavat työyhteisön, johon kuuluu noin 80 henkeä. Meillä on töissä mm. pappeja, nuorisotyönohjaajia, diakoneja, toimittajia, muusikoita, teatterin tekijöitä sekä talouden ja hallinnon ammattilaisia. KRS:n toiminnanjohtaja on rovasti Ulla Saunaluoma.

Joukkoomme kuuluu lisäksi tuhansia työmme ystäviä. He tukevat KRS:n toimintaa rukouksin, vapaaehtoistyöllä ja taloudellisesti. Kaksi kolmasosaa KRS:n vuosituloista kertyy ns. lähettäjätuesta, kolehdeista, keräyksistä ja lahjoituksista.

Karas-Sana Oy on tytäryhtiömme. Se kustantaa Sana-lehteä, jota lukee viikoittain noin Helsingin Olympiastadionillinen  ihmisiä. Karas-Sana vastaa myös loma- ja kurssikeskustemme majoitus- ja ravitsemispalveluista. Tunnetuimmat loma- ja kurssikeskuksemme ovat Vivamo Lohjalla ja Kairosmaja Pyhätunturin kupeessa.

Meihin voit tutustua lisää selailemalla viime vuoden vuosikertomuksemme tästä.