Avoimet työpaikat

vilkutus

Kansan Raamattuseura hakee

Opiskelijatyöntekijää Jyväskylään

Tehtäviin kuuluu mm. opiskelijatyön suunnittelu ja toteuttaminen sekä Jyväskylässä että valtakunnallisesti.

Tarjoamme:

• haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän • monipuolisen työnkuvan • innostavan ja innostuneen valtakunnallisen tiimin

Odotamme:

• kirkollista koulutusta (esim. teologin) tai muuta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • halua kehittää ja kehittyä työn mukana
  • kykyä valmentaa ja vastuuttaa opiskelijoita
  • kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn
  • hyviä vuorovaikutus- ja opetustaitoja
  • hyvää Raamatun tuntemusta

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV 10.1.2018 klo 14 mennessä sähköpostitse: tarja.pohjolan-pirhonen@sana.fi

Tehtävä on määräaikainen 1.3.2019–31.5.2020 (mahdollisuus jatkoon).
Palkkaus Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan.
Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisteriote ennen työsuhteen vahvistamista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tiedusteluihin vastaa kasvatuksen tiimin johtaja, pastori Susanna Luttinen- Kivistö,
puh. 0400 793 450, susanna.luttinen-kivisto@sana.fi.

Lue lisää Kansan Raamattuseuran opiskelijatyöstä

Kansan Raamattuseuran opiskelijatyössä rakennamme yhteisöjä, joissa opiskelijat voivat löytää yhteyden Jeesukseen ja toisiinsa, solmia kestäviä ystävyyssuhteita ja tulla nähdyiksi ja kuulluiksi. Valmennamme ja varustamme opiskelijoita kasva­maan Jeesuksen opetuslapsiksi ja auttamaan toisia tekemään samoin.

ASIAKASPALVELUSIHTEERI

Sinulla on kokemusta lehtijärjestelmästä ja laskutuksesta. Olet loistava asiakaspalvelija. Toimit erinomaisesti tiimissä, ja itsenäinen työskentely sekä omatoimisuus ovat valttejasi.

Edellytämme

• tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. liiketalouden AMK
  • vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • kokemusta lehtijärjestelmän ylläpidosta ja hyödyntämisestä
  • kokemusta laskutuksesta
  • itsenäistä ja kehittävää työotetta

Arvostamme

• kirkollisen kentän tuntemusta

Keskeiset tehtäväsi ovat:

• vastaa Sana-lehden asiakaspalvelusta
  • ylläpitää Sana-lehden tilaajarekisteriä ja ajaa soittolistat myynnille lehtijärjestelmästä
  • hoitaa asiakkaiden laskutuksen
  • toimii markkinoinnin apuna hyödyntäen lehtijärjestelmää

Palkka määräytyy Kristillisten järjestöjen työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Karas-Sana Oy:n toimitusjohtaja Terhi Rajala, puh. 050 526 0255, terhi.rajala@sana.fi

Hakemukset ja CV:t  henkilöstöpäällikkö Tarja Pohjolan-Pirhoselle hakemukset@sana.fi

Kansan Raamattuseuran Säätiö sr on luterilaisen kirkon piirissä toimiva valtakunnallinen evankelioimisjärjestö. Sen tytäryhtiö Karas-Sana Oy kustantaa hengellistä viikkolehteä Sanaa ja harjoittaa majoitus- ja ravitsemustoimintaa eri toimintakeskuksissa. Konsernin palveluksessa työskentelee n. 80 henkilöä, joista valtaosa vakituisessa työsuhteessa.

Kansan Raamattuseuran Säätiö (KRS) on kristillinen järjestö, joka tuottaa seurakunnallisia ohjelma- ja koulutuspalveluita kautta maan.

Luomme tilaisuuksia tutustua kristinuskon sisältöihin. Kerromme rakastavasta ja armollisesta Jumalasta sekä Jeesuksen elämäntyöstä, ristinkuolemasta ja ylösnousemuksesta. KRS:n piirissä on sallittua niin uskoa ja innostua kuin myös epäillä ja kyseenalaistaa. Tykkäämme tehdä yhdessä. Haluamme luoda yhteyksiä erilaisten ihmisten ja kristillisten yhteisöjen välille.

KRS ja Karas-Sana Oy muodostavat työyhteisön, johon kuuluu noin 80 henkeä. Meillä on töissä mm. pappeja, nuorisotyönohjaajia, diakoneja, toimittajia, muusikoita, teatterin tekijöitä sekä talouden ja hallinnon ammattilaisia. KRS:n toiminnanjohtaja on rovasti Ulla Saunaluoma.

Joukkoomme kuuluu lisäksi tuhansia työmme ystäviä. He tukevat KRS:n toimintaa rukouksin, vapaaehtoistyöllä ja taloudellisesti. Kaksi kolmasosaa KRS:n vuosituloista kertyy ns. lähettäjätuesta, kolehdeista, keräyksistä ja lahjoituksista.

Tytäryhtiömme Karas-Sana Oy kustantaa Sana-lehteä, jota lukee viikoittain noin Helsingin olympiastadionillinen ihmisiä. Karas-Sana vastaa myös loma- ja kurssikeskustemme majoitus- ja ravitsemispalveluista. Tunnetuimmat loma- ja kurssikeskuksemme ovat Vivamo Lohjalla ja Kairosmaja Pyhätunturin kupeessa.

Meihin voit tutustua lisää myös selailemalla viime vuoden vuosikertomuksemme tästä.