Haemme Karas-Sana Oy:n palvelukseen

MARKKINOINTI- ja MYYNTIVASTAAVAA sekä
Vivamon loma- ja kurssikeskukseen Lohjalle
OHJELMASIHTEERIÄ ja KIINTEISTÖNHOITAJAA.

Katso tarkemma tiedot alla.

Markkinointi- ja myyntivastaava

Tehtäviisi kuuluu Karas-Sana Oy:n tuotteiden, esim. Sana-lehden markkinointi ja myynti ja tuotevalikoiman aktiivinen päivitys.

Edellytämme:

• työkokemusta myynnistä ja/tai markkinoinnista, erityisesti sähköisen ja sosiaalisen median hyödyntämisestä
  • innostuneisuutta tehdä myös itse sekä levikkimyyntiä kuluttaja-asiakkaille että ilmoitusmyyntiä yrityksille
  • tulosvastuullisuutta
  • soveltuvaa koulutusta esim. AMK

Arvostamme:

• esimieskokemusta

• kirkollisen kentän ja kristillisen arvomaailman tuntemusta

Lisätietoja tehtävästä antaa Karas-Sana Oy:n toimitusjohtaja Terhi Rajala, puh. 0207 681 614

Hakemukset ja CV:t palkkatoivomuksineen 18.4.2018 klo 12 mennessä henkilöstöpäällikkö Tarja Pohjolan-Pirhoselle sähköpostilla hakemukset@sana.fi.

Vivamon ohjelmasihteeri

Työnkuvaan kuuluu mm. Vivamon tapahtumien ja kurssien ideointi, toteutus, markkinointi ja tarjousten tekeminen sekä osallistuminen itse joihinkin tapahtumiin.

Edellytämme hakijalta:

• muutaman vuoden työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä esim. seurakunnassa tai järjestössä
  • soveltuvaa koulutusta esim. kirkollinen tai kaupallinen AMK
  • valmiutta vaihteleviin työaikoihin

Arvostamme

• kehittävää työotetta ja markkinointihalukkuutta
  • kirkollisen kentän ja kristillisen arvomaailman tuntemusta

Vivamon kiinteistönhoitaja

Työnkuvaan kuuluu rakennusten ja ulkoalueiden kunnossapito ja huolto sekä kiinteistöjen LVIA-laitteistojen seuranta-, ylläpito- ja huoltotehtävät. Tehtävä on vakituinen, osa-aikainen (80 %) ja alkaa 1.7.2018. Työ tehdään pääosin arkisin. Työhön sisältyy lisäksi varallaoloa vikahälytyksien varalta.

Edellytämme hakijalta:

• monipuolista työkokemusta kiinteistönhoidon tehtävistä
  • hyvää yhteistyökykyä ja aktiivista sekä itsenäistä työotetta
  • kokemusta kiinteistötyökoneiden käytöstä ja huollosta
  • viihtymistä ulkotöissä ja hyvää peruskuntoa
  • joustavuutta vaihteleviin työtehtäviin ja työaikoihin

Arvostamme:

• tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta
  • kiinnostusta kiinteistönhoidon kehittämiseen
  • kokemusta rakennusten korjaustöistä
  • asiakaspalveluasennetta

Palkat molempiin tehtäviin määräytyvät Kristillisten järjestöjen työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja ohjelmasihteerin tehtävästä antaa Vivamon johtaja Leena Broman, puh. 0207 681 764 ja kiinteistönhoitajan tehtävästä kiinteistöpäällikkö Staffan Ståhle, staffan.stahle@sana.fi, puh. 0207 681 627

Hakemukset ja CV:t molempiin tehtäviin 26.4.2018 klo 12 mennessä henkilöstöpäällikkö Tarja Pohjolan-Pirhoselle sähköpostilla hakemukset@sana.fi

Kansan Raamattuseuran Säätiö on luterilaisen kirkon piirissä toimiva valtakunnallinen evankelioimisjärjestö. Sen tytäryhtiö Karas-Sana Oy kustantaa hengellistä viikkolehteä Sanaa ja harjoittaa majoitus- ja ravitsemistoimintaa. Konsernin palveluksessa työskentelee noin 80 henkilöä, joista valtaosa vakinaisessa työsuhteessa.