Uutishuone

Uutisia

Sanan Suvipäivät ovat valon ja toivon juhla

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 19. helmikuuta

Kansan Raamattuseuran vuotuista kesäjuhlaa vietetään viikkoa ennen juhannusta Kangasniemellä Etelä-Savossa. Tapahtumassa, jonka teemana on Valo on!, on luvassa paljon musiikkia, puhetta toivosta ja runsaasti raamattuopetusta, jossa paneudutaan Johanneksen evankeliumiin.

Todistajana ja julistajana -kurssilla voi pohtia kutsumustaan

KRS Koulutuspalvelujen uutisia

Toukokuussa Vivamossa alkava kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia tuntemaan itseään, kutsumustaan ja Jumalaa paremmin. Vuoden aikana on kolme lähijaksoa ja käytännön harjoittelua.

Tuhlaajapoika herättää tunteita

Vivamon Raamattukylän uutisia

Vivamon Raamattukylän Tuhlaajapoika-näytelmä koskettaa kaikenikäisiä katsojia.

Torstaiteatterin uusi näytelmä kertoo Raamatun Nooasta

Tarinoiden majatalon uutisia | Julkaistu 13. helmikuuta

Jyväskyläläisen Torstaiteatterin uusi näytelmä saa kantaesityksensä 15.3.

Uusi sovellus kannustaa rukoukseen

Kansan Raamattuseuran uutisia

Domini Life on kristityn elämäntapaa tukeva hyväntuulinen uusi sovellus älypuhelimeen. Se julkistetaan 2.12. Kristuspäivässä Turussa.

Keramiikkapaja tuo toivoa lapsille

Kansainvälisen työn uutisia

Lasten värikkäät savityöt tuovat terveisiä Pietarista. Myyntiänäyttely Helsingissä 25.11. Agricolan kirkon kryptassa klo 12-15.

Avioparityötä perheen parhaaksi

Samassa Veneessä -parisuhdetyöstä | Julkaistu 17. marraskuuta 2017

Samassa Veneessä -avioparityö on saanut uuden luotsin. Pastori Terhi Ruokonen-Jalo puhuu sitoutumisen puolesta.

Eero Junkkaalan toimittama Raamattu alusta loppuun on Vuoden kristillinen kirja 2017

Karas-Sanan uutisia

Karas-Sana Oy:n kustantama Raamattu alusta on vuoden 2017 kristillinen kirja. Se antaa hyvät perustiedot Raamatusta ja toimii uusien näkökulmien avaajana kokeneellekin Raamatun lukijalle.

Uskon yössä kohtaavat monenlaiset taidemuodot

Kansan Raamattuseuran uutisia

Kirkoissa eri puolilla maata Kittilästä Kotkaan kokoonnutaan 28.10. erityisesti taiteen ja uskon merkeissä viettämään Uskon yötä.

Kaamos kutsuu Kairosmajalle

Kairosmajan uutisia | Julkaistu 20. lokakuuta 2017

Kairosmajan joulukuun kaamostapahtumat tarjoavat aikaa rauhoittumiselle hiljaisessa luonnossa.

Vuoden kristillinen kirja 2017 -kilpailun finalistit valittu

Karas-Sanan uutisia | Julkaistu 06. lokakuuta 2017

Vuoden kristillinen kirja 2017 -kilpailu on edennyt loppuvaiheeseen. Karas-Sana Oy kustantama Raamattu alusta loppuun on kuuden finalistin joukossa.

Uskon askeleita arjessa

KRS Koulutuspalvelujen uutisia | Julkaistu 25. syyskuuta 2017

L10T-kurssi on lyhyt oppimäärä arjen kristillisyydessä ja Jeesuksen seuraajana kasvamisessa.

Kristuspäivä juhlistaa satavuotiasta Suomea

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 21. syyskuuta 2017

Suomen Turku kutsuu 2.12. ihmisiä maamme jokaisesta kunnasta, kirkkokunnasta ja herätysliikkeestä koolle rukoilemaan maamme puolesta. Päivä on myös kiitosjuhla itsenäisestä kotimaasta.

Uusi toimitila Jyväskylässä avattiin

KRS:n kaupunkityön uutisia

Kansan Raamattuseuran Jyväskylän uusi toimitila valmistui sopivasti syksyn työkauden alkaessa.

Timo ja Kaisa Tuikkanen julistavat armon sanomaa sanoin ja sävelin

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 20. syyskuuta 2017

KRS:n julistustyö sai vahvistusta, kun Kaisa ja Timo Tuikkanen liittyivät syyskuun alussa julistajien joukkoon. Heitä voi kutsua myös musiikkievankelistoiksi, sillä musiikki on vahvasti mukana heidän työssään.

Jukka & Tove Leppilampi, Marzi Nyman ja Maria Ylipää lähtevät konserttikiertueelle marraskuussa

Kansan Raamattuseuran uutisia

Luvassa on puhutteleva konsertti.

Lahjoituspuhelin