Uutishuone

Uutisia

Isoisän joululahja 10-vuotisjuhlakiertueelle

KRS:n lapsityön uutisia | Julkaistu 15. marraskuuta

Nukketeatteri Sananjalan esitys Isoisän joululahja luo lämmintä joulun tunnelmaa ja välittää tärkeän viestin.

Vastaisku nuorten pahoinvoinnille

Kansan Raamattuseuran uutisia

Kansan Raamattuseuran nuorisotyössä kuljetaan nuorten rinnalla arjen paineissa. KRS:n joulukeräys tukee työtä nuorten ja opiskelijoiden parissa.

Food&Hope tarjoaa ruokaa ja yhteyttä opiskelijoille Turussa

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 13. marraskuuta

Turun Mikaelin ja Katariinan seurakunnat, Operaatio Ruokakassi ja opiskelijatyötä tekevät kristilliset tahot ovat luoneet opiskelijoita kokoavan Food&Hope -illan.

Paimenet pääosassa Torstaiteatterin uudessa esityksessä

Tarinoiden majatalon uutisia | Julkaistu 09. marraskuuta

Jyväskylässä toimivan Torstaiteatterin uusi näytelmä Paimenet tuo uuden näkökulman Luukkaan evankeliumin joulukertomukseen.

Gospel Gentlemen -konsertit vetävät kuulijoita

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 02. marraskuuta

Suomi-gospelin konkarit, Jaakko Löytty, Pekka Simojoki ja Petri Laaksonen, ovat lähteneet yhteiselle konserttikiertueelle. Ensimmäiset konsertit ovat koonneet kirkot täyteen kuulijoita.

Uskon Yö -tapahtumissa kohtaavat usko ja taide

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 24. lokakuuta

Uskon Yö –tapahtumia toteutetaan 27.10. eri paikkakunnilla Kittilästä Lappeenrantaan, Alavieskasta Espooseen. Perusidea on se, että seurakunta ja paikalliset taiteilijat toteuttavat ohjelman yhdessä.

Operaatio Joulupaketti vie toivon sanomaa koteihin

Karas-Sanan uutisia

Sana-lehden hyväntekeväisyyshanke tuo iloa koteihin tänäkin vuonna.

L10T voi olla voimavara koko seurakunnalle

KRS Koulutuspalvelujen uutisia

L10T-koulutuksia on pidetty jo neljän vuoden ajan ympäri Suomea, ja jonkin verran myös Suomen rajojen ulkopuolella. Myös jatkokoulutuksia jo pidetty jo useita. Kristiina Nordman kertoo, miltä L10T näyttää kouluttajan silmin.

KRS:n toimitila Omenapuu Jyväskylässä täytti vuoden

KRS:n kaupunkityön uutisia | Julkaistu 03. lokakuuta

Kulttuuritila Omenapuu on Kansan Raamattuseuran toimitila Jyväskylässä. Tila palvelee monipuolisesti toimintaa eri-ikäisten parissa. Tilan yksivuotisjuhla kokosi yhteen iloista joukkoa.

Värien vallankumous Harmandiassa

KRS:n lapsityön uutisia | Julkaistu 19. syyskuuta

Harmandiassa vallitsee tasapäinen harmaus, kunnes värit valtaavat sen. Nukketeatteri Sananjalan uusi esitys Harmandia saa ensi-iltansa syyskuussa.

Sanan Suvipäivillä rukoiltiin sadetta ja opetettiin enkeleistä

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 17. kesäkuuta

Luento enkeleistä, Jukka Jämsénin uusi kirja rukouksesta sekä Taika-Petterin sirkusmylläkkä olivat Sanan Suvipäivien vetonauloja Kangasniemellä.

Rakkaus on nähdyksi tulemista

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 11. kesäkuuta

Heinäveden Kirkastusjuhlat 27.-29.7. ovat näköalapaikka rakkauteen.

Rajallinen ihminen – armollisesti keskeneräinen

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 07. kesäkuuta

Krito eli kristillinen toipumistyö on tarjonnut vertaistukea tuhansille suomalaisille. Krito-konferenssissa 10.-12. elokuutta teemana ovat ihmisen rajallisuus ja rajat. Puhujavieraina ovat psykologi Mirja Sinkkonen, terapeutti Päivi Niemi ja rovasti Jorma Kalajoki.

Sanan Suvipäivillä puhutaan valosta, toivosta ja yhteydestä

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 04. kesäkuuta

Sanan Suvipäiviä vietetään viikkoa ennen juhannusta Kangasniemellä. Juhlien teema Valo on! nousee juhlien ajankohdasta ja Raamatun ajatuksesta Jumalasta valona ja yhteyden luojana.

Tervonsalmi ja Orisberg ovat keidaspaikkoja kesässä

Kesäkeskusten uutisia | Julkaistu 04. kesäkuuta

Tervonsalmi ja Orisberg, Kansan Raamattuseuran keskukset Tervossa ja Isossakyrössä, tarjoaat tapahtumia ja harrasteleirejä tai majapaikan matkan varrella.

Vivamon kesä on täynnä tapahtumia

Vivamon uutisia

Vivamon pihapiirissä liikkuu kesällä paljon väkeä; rippileiriläisiä, perheitä, isovanhempia ja lastenlapsia omissa tapahtumissaan, Raamattukylän yleisöä, retkiryhmiä. Laajalla alueella riittää tilaa ja puutarhasta, rannasta, kirkosta tai Hiljaisesta niemestä löytyy aina rauhaisia paikkoja.

flyerkuva

Lahjoituspuhelin