Uutishuone

Uutisia

Leiritreffeille puolison kanssa

Samassa Veneessä -parisuhdetyöstä | Julkaistu 25. toukokuuta

Avioparileiri tarjoaa aikaa päivittää suhdetta puolisoon.

Vivamon Lastenkylän kesäkausi alkaa

Vivamon uutisia | Julkaistu 25. toukokuuta

Vivamon Lastenkylä avaa ovensa kesään.

Uusi kirja rukouksesta: Pelkkänä korvana

Karas-Sanan uutisia

Pastori Jukka Jämsénin kirja kuuntelevasta rukouksesta ilmestyy kesäkuussa.

Vivamon Raamattukylän uusi näytelmä vie Paratiisin porteille

Vivamon Raamattukylän uutisia

Vivamon Raamattukylän kesän 2018 uuden näytelmän teemana on kysymys, jonka moni joutuu jossain vaiheessa esittämään: miksi maailmassa on niin paljon surua, kipua ja kärsimystä.

Sana-lehti uudisti ilmettään

Karas-Sanan uutisia | Julkaistu 05. huhtikuuta

Jo 72 vuoden ajan julkaistu Sana-lehti on uudistanut ulkoasuaan ja sisältöään. Ensimmäinen uuden ilmeen lehti kolahti lukijoiden postilaatikkoihin 5. huhtikuuta.

Kairosmajalla katsotaan eteenpäin

Kairosmajan uutisia

Kairosmajan pitkäaikainen isäntä Kari Hämäläinen siirtyy eläkkeelle. Lähtöjuhlaa vietetään 24.3. Kairosmajan Revontulikappelissa

Sanan Suvipäivät ovat valon ja toivon juhla

Kansan Raamattuseuran uutisia | Julkaistu 19. helmikuuta

Kansan Raamattuseuran vuotuista kesäjuhlaa vietetään viikkoa ennen juhannusta Kangasniemellä Etelä-Savossa. Tapahtumassa, jonka teemana on Valo on!, on luvassa paljon musiikkia, puhetta toivosta ja runsaasti raamattuopetusta, jossa paneudutaan Johanneksen evankeliumiin.

Todistajana ja julistajana -kurssilla voi pohtia kutsumustaan

KRS Koulutuspalvelujen uutisia

Toukokuussa Vivamossa alkava kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia tuntemaan itseään, kutsumustaan ja Jumalaa paremmin. Vuoden aikana on kolme lähijaksoa ja käytännön harjoittelua.

Tuhlaajapoika herättää tunteita

Vivamon Raamattukylän uutisia

Vivamon Raamattukylän Tuhlaajapoika-näytelmä koskettaa kaikenikäisiä katsojia.

Torstaiteatterin uusi näytelmä kertoo Raamatun Nooasta

Tarinoiden majatalon uutisia | Julkaistu 13. helmikuuta

Jyväskyläläisen Torstaiteatterin uusi näytelmä saa kantaesityksensä 15.3.

Uusi sovellus kannustaa rukoukseen

Kansan Raamattuseuran uutisia

Domini Life on kristityn elämäntapaa tukeva hyväntuulinen uusi sovellus älypuhelimeen. Se julkistetaan 2.12. Kristuspäivässä Turussa.

Keramiikkapaja tuo toivoa lapsille

Kansainvälisen työn uutisia

Lasten värikkäät savityöt tuovat terveisiä Pietarista. Myyntiänäyttely Helsingissä 25.11. Agricolan kirkon kryptassa klo 12-15.

Avioparityötä perheen parhaaksi

Samassa Veneessä -parisuhdetyöstä | Julkaistu 17. marraskuuta 2017

Samassa Veneessä -avioparityö on saanut uuden luotsin. Pastori Terhi Ruokonen-Jalo puhuu sitoutumisen puolesta.

Eero Junkkaalan toimittama Raamattu alusta loppuun on Vuoden kristillinen kirja 2017

Karas-Sanan uutisia

Karas-Sana Oy:n kustantama Raamattu alusta on vuoden 2017 kristillinen kirja. Se antaa hyvät perustiedot Raamatusta ja toimii uusien näkökulmien avaajana kokeneellekin Raamatun lukijalle.

Uskon yössä kohtaavat monenlaiset taidemuodot

Kansan Raamattuseuran uutisia

Kirkoissa eri puolilla maata Kittilästä Kotkaan kokoonnutaan 28.10. erityisesti taiteen ja uskon merkeissä viettämään Uskon yötä.

Kaamos kutsuu Kairosmajalle

Kairosmajan uutisia | Julkaistu 20. lokakuuta 2017

Kairosmajan joulukuun kaamostapahtumat tarjoavat aikaa rauhoittumiselle hiljaisessa luonnossa.

rajattu otsikkokuva

Sanan Suvipäiviä vietetään 15.-17.6. Kangasalalla. Teemaa Valo on!

Luvassa leppoisaa kesäjuhlatunnelmaa, runsasta raamatunopetusta, ajankohtaista asiaa, hyvää musiikkia, kohtaamisia ja yhteyttä.

Lue lisää tästä

Juliste 2018