Pietarin katulapsityö


Kansan Raamattuseura auttaa Pietarissa kadulla, hädänalaisissa perheissä ja laitoksissa eläviä lapsia. Työ kanavoituu Pietarin Lastensuojelun säätiön kautta, jolla on noin 30 ammattitaitoista venäläistä työntekijää. Työtä on tehty jo vuodesta 1995 alkaen. Sadat lapset ja nuoret ovat päässeet kadulta suojaan, ja perheitä tukemalla on estetty lasten joutuminen kadulle.

Lapsuus kadulla

Pietarin kaduilla tuhannet lapset taistelevat elämästä ja olemassaolosta. Moni viettää yönsä kellareissa, ullakoilla tai maanalaisissa kaukolämpöverkostoissa. Järjestäytynyt rikollisuus pitää lapsia otteessaan. Lue lisää Pietarin katulasten elämästä.

Työmuodot

Työmme tavoitteena on suoda lapselle ihmisarvoinen elämä - elämä, jossa lapsi voi kokea turvaa ja huolenpitoa. Työtä tehdään kristilliseltä pohjalta tukiasuntolassa, päiväkeskuksessa ja perhekeskuksessa.  Lue lisää työmuodoista.

Tue työtämme

Kaikkia katulapsia emme voi auttaa, mutta se, mitä voimme tehdä edes yhden lapsen hyväksi, on arvokasta. Voit olla mukana työssämme liittymällä työn tukirenkaaseen, rukoilemalla ja mahdollisesti tukemalla myös taloudellisesti. Etsimme myös kummeja, jotka sitoutuvat tukemaan perhettä sovitulla avustussummalla kuukaudessa. Lue lisää työmme tukemisesta.


Tutustu esitteeseemme tästä

Pietarin katulapsityön esite (pdf)


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä