Kansan Raamattuseuran yhteydessä toimii useita eri tyyppisiä teattereita.


Vivamon Raamattukylä on Pohjoismaissa ainutlaatuinen kyläteatteri. Se on erikoistunut esittämään Raamatun tekstiin perustuvia näytelmiä  Raamattukylä täytti 10 vuotta kesällä 2014. Raamattukylällä on kolme esityskautta: joulu, pääsiäinen ja kesä. Raamattukylän laadukkaat esitykset on käsikirjoittanut kirjailija Anna-Mari Kaskinen. Ohjaajana toimii Matias Nyman. Lue lisää.


Jyväskylässä toimiva
Torstaiteatteri tuottaa näytelmiä ryhmän prosessina ja osallistavan teatterin keinoin. Valmista käsikirjoitusta ei ole. Lähtökohtana toimii useimmiten jokin Raamatun teksti tai kertomus. Torstaiteatterissa on mahdollista kokeilla käsikirjoittamista, näyttelemistä, puvustamista tai lavastamista myös ilman aiempaa teatterikokemusta. Ryhmän kesken tapahtuva jakaminen on merkittävä osa prosessia. Torstaiteatteria luotsaa draamapedagogi Mika Lahtinen.


Nukketeatteri Sananjalka aloitti toimintansa vuonna 2004. Tuolloin tapahtuneen Aasian tsunamikatastrofin jälkeen oli tarve luoda lapsille esitys, joka auttaisi heitä käsittelemään surua ja menetystä. Esityksestä tuli niin suosittu, että nukketeatteri jäi elämään. Sananjalka onkin tuottanut vuosien varrella useita nukkenäytelmiä eri ikäisille katsojille, usein näytelmät liittyvät Kirkon kasvatustyön kuolloisenkin vuoden teemaan. Lue lisää.

Lue lisää draama- ja musiikkitarjonnastamme.

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä