Rukouksen taloja

Heinola

Rukous tutuksi - yhdessä Jumalan edessä -illoissa on  lyhyt alustus rukouksesta, keskustelua illan aiheesta, ylistyslauluja, rukousta yhteisten asioiden puolesta ja mahdollisuus henkilökohtaiseen rukouspalveluun.

RUKOUS TUTUKSI – YHDESSÄ JUMALAN EDESSÄ

torstai-illat klo 18.00 – 19.30
Vanha pappila, Siltakatu 20

”Pyytäkää, niin teille annetaan; etsikää, niin te löydätte; kolkuttakaa, niin teille avataan.” (Mt. 7:7; Lk. 2:9)

Yhteystiedot: brita.pokki@gmail.com ja  timo.pokki@icloud.com

Helsinki, Stadin Rukouksen talo

Yhteistyössä Kotiryhmäverkoston kanssa Munkkiniemen kirkossa (Tiilipolku 6, Helsinki).

Tiedot rukousilloista löydät tästä:  Helsingin kaupunkityö 2018_syksy (pdf)

Rukousryhmät
Suomen teologisen instituutin tiloissa, Kaisaniemenk. 13 A 4. krs – soita summeria!

• Rukoillaan KRS:n Intiantyön puolesta tistaisin klo 18
  •  Vainotun seurakunnan puolesta, joka kuukauden viimeinen sunnuntai klo 17

Imatra

Imatralla on kaksi rukouksen huonetta:

• Seurakuntakeskuksen kappeli, Tainionkoskentie 80, maanantaisin klo 15-18. Joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina tarjotaan mahdollisuutta henkilökohtaiseen rukoukseen.
  • Olavinkulman toimitila, Olavinkatu 13,  (käynti Kallenkadulta), tiistaisin klo 17-18 (kesä-elokuu 16-17).
Lisätiedot:
diakonissa Päivi Järvinen, puh. 040 755 0507 ja Marja Pentikäinen, puh. 040 777 1419

Joensuurukouksentalo joensuu

Joensuun seurakuntakeskus, Kirkkokatu 28.

Lisätiedot: irmanygren@yahoo.com

Aamurukous tiistaisin klo 10 - 12 (myös kesällä).

Joensuun Rukouksen talo on koti, jossa meidät on kutsuttu esirukoukseen ja voimaantumaan Herran läsnäolossa.

Jämsä

Säterintie 2, 2krs. Lisätiedot: paivi.ryhanen@pp1.inet.fi

Karttula

Seurakuntakeskus, Kissakuusentie 14.

Kuopio

Lohja

Vivamo, Vivamontie 2, 08200 Lohja.  Lisätiedot: eeva.kuparinen@sana.fi

Mikkeli

Lähemäen seurakuntatalo, Paukkulantie 27

Rukousilta maanantaisin klo 17-19, teetarjoilua klo 19-20.
Olet tervetullut mukaan rukoilemaan tai rukoiltavaksi. Voit viipyä hetken tai koko illan.

Lisätiedot: Inkeri Häkkinen-Vuorinen puh. 044 345 6348,  rukouksentalomikkeli@gmail.com tai inkerihakkinen@hotmail.com

Raisio

Rukouksen talo tiistaisin klo 16.30-18.30 Raision kirkossa, Kirkkotie 2, 21200 Raisio

Sielun taukopaikka vaikkapa työmatkan varrella

Halutessasi seurakunnan koulutetut vapaaehtoiset rukoilevat kanssasi
Voit turvallisessa ilmapiirissä luottamuksella kertoa rukousaiheesi
Voit  itse hiljentyä kirkossa
Voit vain olla Jumalan edessä keskellä hälyistä arkea

Kerran kuussa Rukouksen talo päättyy lyhyeen arki-illan ehtoolliseen.
Useimmiten paikalla tiistai-iltaisin on myös pappi, jonka kanssa voit halutessasi keskustella.

Lisätiedot Raision Rukouksen talosta

pastori Vesa Siltala p. 044-7160 339 tai vesa.siltala@evl.fi

Tampere

Keskusta: Rautatienkatu 22

Yhteistä rukousta joka arkiaamu klo 9-11, maamme, kaupunkimme ja seurakuntiemme puolesta, nuorten puolesta. Voit olla mukana oman aikataulusi mukaan ja jättää myös omia rukousaiheitasi yhteiseen rukoukseen.

Toimimme yhteistyössä Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan nuorisotyön ja nuorten aikuisten työn kanssa. Seurakunnassa tehtävän rukousopetuksen tarkoituksena on tukea nuorten hengellistä elämää ja antaa eväitä arkeen Raamatun opetuksen ja rukouksen kautta. Nuorten aikuisten housebändi toimii ja palvelee seurakunnan eri tilanteissa. Lue lisää tästä.

Lisätiedot: Kristiina Tanhua-Laiho, puh. 0400 729 791, kristiina.tanhua-laiho@sana.fi

Turku

Rukouksen talo Tuomiokirkon Tarkk´ampujankappelissa (pääovesta vasemmalle), Tuomiokirkonkatu 1, 20500 Turku,
Joka keskiviikko klo 16-18.30

Illan aikataulu: (Virrestä voimaa –kerralla lauletaan virsiä)
klo 16-16.30 esirukousta/pienryhmärukousta/toivelauluja
16.30 -17 rukouskoulu/luova tapa rukoilla/minun tapani rukoilla
17-17.30 lauluja hengellisistä laulukirjoista ja raamatunlukua
17.30-18 hiljaista rukousta musiikin soidessa
18 vesper eli liturginen rukoushetki

Katso tästä syksyn ohjelma.

Lisätiedot Aino Vesti 040 772 6722 aino.vesti@sana.fi

ValkeakoskiValkeakosken rukouksen talo

Sääksmäen seurakunnan kerhotila, Seurahuoneenkatu 4.

Rukousilta sunnuntaisin klo 18.30.
Aamurukouspiiri keskiviikkoisin klo 9.00

Lisätiedot:

"Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja Hänen vanhurskasta tahtoaan niin teille annetaan kaikki tämäkin."  Matt. 6:33