Lähde kanssamme Israeliin 2.–10.11.2018

Tervetuloa ikimuistoiselle matkalle, joka sisältää historiaa ja ajankohtaista tietoa, arkeologiaa, tutustumista Jeesuksen jalanjälkiin ja Raamatun tapahtumiin, virkistymistä, aurinkoa ja hyvää ruokaa mukavassa seurassa. Matkan johtajina rovasti Hannu Nyman, kirjailija Maija Nyman sekä muusikkopariskunta pappi Kaisa ja diakoni Timo Tuikkanen. Retkioppaana Marjaana Rissanen.

Matkan hinta 1320 e (1hh 420 e lisä) sisältää runsaan aamiaisen ja päivällisen.
Retkipaketti 350–400 e, kohteina mm. Öljymäki, Getsemane, Puutarhahauta, Via Dolorosa, Itkumuuri, Jad Vashem, Herzl-vuori, Jerusalemin pienoismalli, Kirjan Pyhäkkö, Betlehemin keto, Qumran, Kuollutmeri, Autuuksien vuori, Kapernaum, Gennesaretin purjehdus, Tabgha, Golanin ylänkö, näkymä Nasaretiin...

Tasokkaat hotellit 2.–.5.11. Leonardo Jerusalem ja 5.–9.11. Leonardo Club Tiberiaan keskustassa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
vastuullinen matkanjärjestäjä Toiviomatkat, puh. (09) 565 7170.
Tiedustelut:
maija.nyman@sana.fi