KRS Turussa

Tervetuloa Kansan Raamattuseuran Turun työhön. Rakennamme työmuoja, jotka tavoittavat ihmisiä evankeliumilla ja auttavat kasvamaan Jeesuksen seuraajana. Teemme sekä itsenäistä työtä että tiivistä yhteistyötä Turun seudun seurakuntien ja muiden järjestöjen kanssa.

Yksi työmme tavoitteista on auttaa ihmisiä löytämään oma paikkansa muiden kristittyjen yhteydessä. Tule mukaan, etsitään sinulle paikka yhdessä.

Kahvikupposen äärellä puhutaan elämän syvistäkin kysymyksistä.

Kevään 2018 ohjelma

Löydät tietoja pienryhmistä, tapahtumista, mies- ja naistyöstä ym. Turun työn alta vasemmasta sivupalkista tai

Facebook-sivultamme  tai Turun työn toimintakalenterista .

Voit myös ladata ja tulostaa kevätesitteen tästä Turun työn kevätesite 2018 .

NOKIPANNUKAHVIT
Yliopistonkadun kävelyosuudella  la 21.4. ja ti 22.5. klo 12-14.

Sanaa ja säveltä

La 28.4.klo 16 Kahvikonsertti Aureliassa, Aurakatu 18. Mukana Kristoffer Streng, laulu, Stefan Jansson, piano ja Egon Veevo, kontrabasso. Alussa kahvia ja seurustelua, konsertti alkaa n. klo 17. Kolehti KRS:n opiskelijatyölle.

RUKOUKSEN TALO

Keskiviikkoisin 24.1.-2.5. klo 16-18.30 Tuomiokirkon Tarkk´ampujankappelissa, ohjelmaosuus 16.30-17 ja klo 18 vesper. Joka kuukauden 3.ke on virsilauluilta.

• 25.4. Rukouskoulu: Pekka Heikkilä ja armolahjat ja esirukous
  • 2.5. Erja Hynynen: Rukousalttarin rakentaminen

PIENRYHMÄT

• Aamuvirkkujen aamupiiri tiistaisin (alk.9.1.) klo 7.30-8.30 Sinitaivassalissa, Rauhank.15 D. Hinta 6€ sis. ohjelman ja runsaan aamiaisen. Järj. vapaaehtoistiimi ja Suomen Liikemiesten Lähetysliitto.

• CBS (Community Bible Study) –raamattupiiri Missiokahvilassa Yliopistonk.30. Uusi jakso alkaa ke. 14.02. klo 18.00. Järj. TurkuMissio. Ilmoittautuminen suotavaa veijo.westerholm@gmail.com/ 0400 302 691.

• Kehollinen rukous –ryhmät. Tied. Hannele Tenhu 045 125 5455

KRITO-TOIMINTA

Kristillisen toipumistyön ydin on sielunhoidollinen vertaisryhmä, jossa voit käydä läpi oman elämän kipukohtia itsestä kertomalla, toisia kuuntelemalla, kirjoittamalla ja rukoilemalla.

• Luonto-Krito Turun luontokohteissa 5.4.-24.5. torstaisin klo 16-18, kirjana Sininauhaliiton ”Askeleita huonosta itsetunnosta toipumiseen”. Kokoontumisen alussa retkeilyä luonnossa puolisen tuntia hiljaa tai keskustellen, loppuaika Krito-sääntöjen mukaisesti edeten. Ilmoittauminen 16.3. mennessä Ainolle aino.vesti@sana.fi tai puh. 040 772 6722.

MIEHILLE

Raamattupiiri
parittoman viikon ma klo 18 Sinitaivassalissa alk.15.1. Vetäjänä Lassi Stenman. Yhteistyössä Suomen Liikemiesten Lähetysliiton kanssa.

Saunaillat
kerran kuussa ke klo 18 Turun kr. opistolla, Lustok.7. Oma pyyhe mukaan! Iltapala, alustus,keskustelua.

• ke 9.5. Markus Hemmilä: Syö hyvin, voi hyvin.  Terveyden ja hyvinvoinnin vaaliminen iän karttuessa, Henrik juontaa.

Miesten Yö pe 27.4. klo 17.30-22

Aureliassa, Aurakatu 18.
Ohjelmassa mm. Olli Seppänen (Jumalan varjelus 100-v. Suomen historiassa), Ilkka Puhakka, Kristoffer Streng, laulu, Stefan Jansson, piano ja Egon Veevo, kontrabasso. Ruokailu, ohjelmaa, musiikkia, kahvihetki, ehtoollinen. Ohjelma- ja ruokalippu 20€.

NAISILLE

Naisia kaivolla -illat klo 18 (muuttunut aika!) Sanan, musiikin ja kahvikupin äärellä Mikaelin seurakuntakodissa, Puistokatu 13. Kahvikortti 6€.

• Ma 16.4. klo 18 Kristiina Nordman

NAISTEN KEVÄTRETKI RAUMALLE LA 19.5.

Tutustumme Rauman keskiaikaiseen kirkkoon ja Lönnströmin kotimuseoon oppaan johdolla. Nautimme lounasta pitopöydästä Näkötornin ravintolassa (kaikki lakt. ja glut.), kuljemme Vanhan Rauman kaduilla ja piipahdamme ehkä viehättävissä pikkupuodeissa. Laulelemme ja virkistäydymme ilosanomasta ja keväästä.

Lähtö: Linja-autoaseman laituri 9 klo 9.00. Paluu samaan paikkaan klo 17.30 mennessä.

Hinta: 45€. Ilmoittautuminen tekstiviestillä 050 585 3051 tai kalajoki.marja@gmail.com. Paikka varmistuu maksamalla matka 12.5. mennessä tilille FI60 5711 1361 9131 78 (saaja: Jorma Kalajoki, viesti "Rauman retki").

Oletpa sitten nuori, opiskelijaikäinen, työikäinen tai jo eläkkeellä oleva, niin löydät toiminnastamme samassa elämänvaiheessa olevia.

Nuorten toimintaa rippikoulun käyneille http://www.nuoret.fi/nuoret/toimintaa/turku

Opiskelijoille www.opiskelijat.fi/turku