KRS Jyväskylässä

Tällä sivulla näet Jyväskylän tapahtumat ryhmiteltynä erilaisten kokonaisuuksien mukaan. Näet samat tapahtumat kalenterimuodossa tästä linkistä.

Toimimme yhteistyössä mm. Jyväskylän seurakunnan kanssa.
Tervetuloa mukaan!

Naisten iltapäivä Tikkakosken kirkolla la 21.4. klo 12-17

Teemana Haavoitettu nainen - sielun viisaus

Puhujavieraana Riitta Keskimäki, musiikki Tuula Hakkarainen, mukana myös Inkeri Tuunanen ja Sari Taimi. Tervetuloa. Iltapäivän tarjoavat Tikkakosken alueseurakunta ja helluntaiseurakunta.

tikkakoski 2

Naisia kaivolla -illat

Keskeneräisten naisten hoitavaa yhdessäoloa. Kahvi- ja teetarjoilu kera suolaisten ja makeiden
herkkujen klo 18.00, ohjelma klo 18.30, osallistumismaksu 10 €. Illoista vastaavat Ulla-Maija Kovanen ja Naisia kaivolla -tiimi. Kulttuuritila Omenapuu, Vapaudenkatu 24.

Ma 5.3. Mikä minua lohduttaa?
Puhujana raamatunopettaja Riitta Keskimäki. Musiikki Tuula "Haxu" Hakkarainen.

To 12.4. Muistin parhaaksi ja apetta aivoille – avaimia aivoterveyteen
Keski-Suomen Muistiyhdistys ry:stä Marianna Ikonen kertoo miten ehkäistä muistisairauden puhkeamista, minkälaiset merkit ja oireet viittaavat etenevään muistisairauteen, miten voi toimia, kun huomaa muistipulmia läheisellään sekä miten toimia Alzheimer-läheisen kanssa. Musiikki ja kokemusasiantuntijapuheenvuoro Anne Rahkonen. Säestäjänä Eija Rantatalo.

Torstaiteatteri esittää: Nooa 15.3.-22.4.2018

teatteri-nooa-ryhma-jyvaskyla-2018

Sateenkaari on Luojan lupaus: suurta tuhoa ei enää tule. Miten ihmiset osaisivat elää alistamatta kaltaisiaan ja tuhoamatta yhteistä maailmaa? Näytelmän Nooasta, arkista ja sateenkaaresta ohjaa Mika Lahtinen. Esityspaikkana Kulttuuritila Omenapuu, Vapaudenkatu 24. Liput 12 / 10 / 8 e osoitteesta www.lippu.fi/nooa. Lue lisää ja katso esitysajat: www.torstaiteatteri.fi

Hehku-illat

Hehku-illat ovat opiskelijoille ja nuorille aikuisille suunnattuja iltoja, jotka sisältävät opetusta, musiikkia, rukousta, iltapalaa ja rentoa yhdessäoloa. Iltojen aiheet ja puhujat sekä muut menot opiskelijoille näet netistä www.opiskelijat.fi tai Facebook-ryhmästä
“Hehku Jyväskylä”.

Raamatun ihmiset -bibliodraamahetket

Keskustelua ja eläytymistä Raamatun teksteihin. On sallittua myös vain olla ja kuulostella.
  • Ti 13.2. klo 13.30-15 Martta ja Maria (Luuk. 10:38-42)
  • Ti 20.3. klo 13.30-15 Maria ja Elisabet (Luuk. 1:39-56)
  • Ti 17.4. klo 13.30-15 Jeesus, fariseukset ja vesipöhöä sairastava mies (Luuk. 14:1-6)
  • Ti 8.5.  klo 13.30-15 Opetuslapset helatorstaina (Luuk. 24:50-53)
(Bibliodraamahetket vuorottelevat Päiväkahvit-tilaisuuksien kanssa.)

Raamatun ihmiset -bibliodraamakurssi

28.-29.4. klo 10-17
Kurssilla ei näytellä, vaan draamallinen toiminta on ryhmän jäseniä varten. Voit tutustua Raamatun kertomuksiin ja oppia ehkä lisää itsestäsikin. Kurssimaksu on 58 euroa. Kurssipäivinä pidämme lounastauon n. klo 12.30-13.30. Kurssimaksu sisältää aamu- ja iltapäiväkahvit, mutta ei lounasta. Ilmoittaudu bibliodraamaohjaaja Mika Lahtiselle, p. 040 557 5535.

Päiväkahvit ja puheenvuoroja kristinuskon ilmiöistä

Kahvit klo 13, ohjelma 13.30. Omenapuu, Vapaudenkatu 24.
  • Ti 16.1. Risti seisoo, Sana pysyy, armo riittää. Esko ja Seija Räsänen, Tuula “Haxu” Hakkarainen
  • Ti 6.2. Suhde Jeesukseen, rovasti Vuokko Jokinen, Tuula “Haxu” Hakkarainen
  • Ti 6.3. Raamatun näköaloja Lähi-idän tilanteeseen, Riitta Keskimäki, säestys: Saara Kontkanen
  • Ti 10.4. Jumalan varjelus Suomen yllä, Olli Seppänen, säestys: Saara Kontkanen

Viisikielisen toivelauluillat

Vapaudenkatu 24. Kerran kuussa maanantaisin: 8.1. 5.2. 12.3. 9.4. ja 7.5. klo 18.00. Tuula "Haxu" Hakkarainen laulaa ja laulattaa.

Avoin raamattupiiri

Joka toinen perjantai eli 26.1. 9.2. 23.2. 9.3. 23.3. 6.4. ja 20.4. klo 11. Vapaudenkatu 24.

SenioriFoorum

Huom! Paikkana Sepänkeskus, Kyllikinkatu 1. Kahvit klo 14.30, ohjelma klo 15. Lisätiedot: Inkeri Virkkala-Järvinen
    • Ti 30.1. Lääkärin resepti kaikkiin vaivoihin, Heimo Lajunen, Markku Ikkala
    • Ti 24.4. Perhe, suku, heimo; Heikki Vuorimies

Tervonsalmen toimintakeskus

Kesällä Tervonsalmen toimintakeskus Tervossa tarjoaa monipuolisia tapahtumia tai mukavan retkikohteen tai majoituspaikan kesäreitin varrella. Tutustu Tervonsalmeen!