KRS Helsingissä

• Kansan Raamattuseuralla on Helsingissä vilkasta toimintaa riparin käyneille nuorille.
  • Opiskelijatyömme on lepopaikka ja innostuksen lähde pääkaupunkiseudun opiskelijoille ja nuorille aikuisille.
  • Senioreita kokoaa viikoittain SenioriFoorum Agricolan kirkon kryptaan.
  • Muut tapahtumat löydät tältä sivulta.

tornissa1b

Lähde elämään -illat

Kallion kirkossa sunnuntaina klo 17-19

Kerran kuukaudessa sunnuntaina voimme viivähtää lähteen äärellä Kallion kirkossa saamassa voimaa ja virkistystä elämään, lähteäksemme Jeesuksen lähettiläinä arkemme keskelle. Puhujavieraina on Kansan Raamattuseuran entisiä tai nykyisiä työntekijöitä. Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä Kallion seurakunnan kanssa. Tule sinäkin Lähteen äärelle!

• Su 28.1. Kaisa ja Timo Tuikkanen, "Vaikea ja vapauttava anteeksianto"
  • Su 18.2. Kristiina Tanhua-Laiho, "Nimeltä kutsuttu"

• Su 18.3. Päivi Peittola, "Jumalalle arvokas"

• Su 15.4. Kalle Virta, "Läpi tuskan ja kauneuden"

• Su 20.5. Yllätysvieras, "Kaikkien kansojen Jumala"

Rukoile kansat Kuninkaalle!

Rukouskoulutus lauantaina 7.4. klo 10-17.

Munkkiniemen kirkolla, Tiilipolku 6, Helsinki

Koulutus avaa näkymiä, innostaa, rohkaisee ja evästää rukoukseen saavuttamattomien kansojen keskellä tehtävän lähetystyön puolesta.

Kouluttaja: Päivi Peittola   Hinta 25

Ilmoittaudu mukaan:  paivi.peittola@sana.fi

Helsingin SenioriFoorum

Mielenkiintoisia teemoja ja vierailijoita elämän eri aloilta - Tervetuloa mukaan viihtymään ja saamaan uusia ystäviä keskiviikkoisin. Kokoontumispaikkana on Agricolan kirkon krypta.

Ohjelmaan sisältyy myös musiikkia, yhteislaulua, rukous ja päivän sana.

SenioriFoorumin toinen suosittu toimintamuoto ovat monipuoliset retket  kulttuuritapahtumiin ja -kohteisiin.

Tarkemmat tiedot löydät tästä.