KRS Helsingissä

• Kansan Raamattuseuralla on Helsingissä vilkasta toimintaa riparin käyneille nuorille.
  • Opiskelijatyömme on lepopaikka ja innostuksen lähde pääkaupunkiseudun opiskelijoille ja nuorille aikuisille.
  • Senioreita kokoaa viikoittain SenioriFoorum Agricolan kirkon kryptaan.
  • Muut tapahtumat löydät tältä sivulta.

tornissa1b

Lähde elämään -illat

Kallion kirkossa sunnuntaina klo 17-19

Kerran kuukaudessa sunnuntaina voimme viivähtää lähteen äärellä Kallion kirkossa saamassa voimaa ja virkistystä elämään, lähteäksemme Jeesuksen lähettiläinä arkemme keskelle. Puhujavieraina on Kansan Raamattuseuran entisiä tai nykyisiä työntekijöitä. Tilaisuuden päätteeksi on rukouspalvelua ja iltatee.

Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä Kallion seurakunnan kanssa. Tule sinäkin Lähteen äärelle!

• Su 16.9. Rukoillen, Päivi Peittola

• Su 21.10. Rakastaen, Virpi Nyman

• Su 25.11. Rohkeasti, Kristiina Nordman

Raamattu alusta loppuun -opetussarja

Munkkiniemen kirkossa, Tiilipolku 6, keskiviikkoisin klo 18-20
Järjestää: Kotiryhmäverkosto ry., Kansan Raamattuseura ja Munkkiniemen seurakunta

Opetukset ovat avoimia kaikille. Tervetuloa!

• 5.9. Synoptiset evankeliumit, Eero Junkkaala
  • 12.9. Johanneksen evankeliumi, Ulla Saunaluoma
  • 19.9. Apostolien teot, Virpi Nyman
  • 26.9. Roomalaiskirje, Marko Huhtala
  • 3.10. Korinttolaiskirjeet, Galatalaiskirje, Efesolaiskirje, Filippiläiskirje ja Kolosalaiskirje Eero Junkkaala
  • 10.10. Tessalonikialaiskirjeet ja kirjeet Timoteukselle, Tiitukselle ja Filemonille Päivi Peittola
  • 17.10. Heprealaiskirje, Marko Huhtala
  • 24.10. Pietarin kirjeet ja Jaakobin kirje, Eero Junkkaala
  • 31.10.  Johanneksen kirjeet ja Juudaksen kirje, Ulla Saunaluoma
  • 7.11. Ilmestyskirja, Riitta Keskimäki

Kutsu Sinulle!

100 Iloa 2018_700x298

Kutsumme sinut viettämään juhlaa kanssamme.

Kutsumme sinut 100 Iloa -syntymäpäiväjuhliimme sunnuntaina 4.11. Agricolan kirkkoon Helsinkiin (Tehtaankatu 23).

Juhlakahvit alkavat klo 18 ja juhla klo 18.45. Luvassa on Ullan raamattuopetusta sekä Kallen musiikkia ja runoja. Tuomasmessu juhlan jälkeen klo 18.

Tervetuloa!

Lue lisää iloistamme.

Lähetysrukousryhmä - Rukoile kansat Kristukselle!

Lauantaisin alk. 22.9, klo klo 16–17.30. (tauko kokoontumisissa 6.–20.10.)

Munkkiniemen kirkolla, Tiilipolku 6, Helsinki

Jokainen kokoontuminen alkaa alustuksella, josta saa tietoa ja näkökulmia rukouksen tueksi. Rukoilemme mm. saavuttamattomien kansojen, Verkoston lähetyskohteiden, ja KRS:n Intiantyön puolesta

Helsingin SenioriFoorum

Mielenkiintoisia teemoja ja vierailijoita elämän eri aloilta - Tervetuloa mukaan viihtymään ja saamaan uusia ystäviä keskiviikkoisin. Kokoontumispaikkana on Agricolan kirkon krypta.

Ohjelmaan sisältyy myös musiikkia, yhteislaulua, rukous ja päivän sana.

SenioriFoorumin toinen suosittu toimintamuoto ovat monipuoliset retket  kulttuuritapahtumiin ja -kohteisiin.  Tarkemmat tiedot löydät tästä.