SenioriFoorum - uskosta ja elämästä


SenioriFoorum on Kansan Raamattuseuran ja paikallisen seurakunnan ikäihmisille järjestämä kaikille avoin kohtaamispaikka, joka tarjoaa korkeatasoisia alustuksia ja luentoja mm. terveys- ja ravitsemusasioista, muistin hoitamisesta sekä hengellisen elämän kysymyksistä. Luennoitsijat ovat alansa asiantuntijoita. 

Luentojen lisäksi toimintaan kuuluvat retket erilaisiin kulttuuritapahtumiin ja nähtävyyksiin eri puolilla maata. Silloin tällöin tehdään myös ulkomaanmatkoja.


Seniorifoorum logo RGB
SenioriFoorum koollaSenioriFoorum syntyi Helsingissä rovasti Ensio Klemin aloitteesta keväällä 2007 ja saavutti nopeasti suuren suosion. Siitä kertovat viikoittaiset 200-300 hengen osallistujamäärät. Tilaisuuksien kynnys pyritään pitämään matalana niin, että jokaisen, yksinäisenkin ihmisen, olisi helppoa ja turvallista tulla mukaan, vaikka ei tuntisi ketään etukäteen. SenioriFoorumissa syntyy yhteyksiä ja saadaan uusia ystäviä.

Toiminnan tavoitteena on tarjota

  • elämänkokemusta omaaville senioreille mahdollisuus löytää yhteisö, johon he kokevat olevansa aidosti tervetulleita ja jossa heitä huomioidaan.
  • mahdollisuus kasvaa ihmisenä ja kristillisen kirkon jäsenenä.
  • mahdollisuus kysellä luennoitsijoilta teemoihin liittyvistä asioista.
  • mahdollisuus saada tukea elämän ahdistaessa (esirukous- ja sielunhoitopalvelu).

Helsinki

Helsingin SenioriFoorum kokoontuu kevät- ja syyslukukauden aikana joka keskiviikko klo 13-14:15 Mikael Agricolan kirkon kryptasssa (Tehtaankatu 23). Kahvitarjoilu alkaa jo klo 11.30. Noin kerran kuukaudessa järjestetään retki.
Lue lisää Helsingin SenioriFoorum-toiminnasta!

SenioriFoorum Tampere

Tampereella kokoonnutaan joka toinen torstai klo 13 Aleksanterin kirkon kryptassa. Edullinen kahvitarjoilu alkaa klo 12, tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Toiminnasta vastaavat yhteistyössä Kansan Raamattuseura, Tuomiokirkkoseurakunta ja Pyynikin seurakunta. 
Lue lisää Tampereen SenioriFoorum-toiminnasta!

SenioriFoorum Lahti

Lahdessa kokoonnutaan Salpausselän seurakunnan tiloissa. Katso: SenioriFoorum Lahti.

SenioriFoorum Lohja

Lohjalla SenioriFoorum kokoontuu seurakuntakeskuksessa. Toiminnasta vastaa Lohjan seurakunta yhteistyössä eri eläkeläisjärjestöjen kanssa.  

SenioriFoorum Jyväskylä

Lue lisää tästä Jyväskylän SenioriFoorumin toiminnasta. Lisätietoja antaa myös Tuula Hakkarainen, p. 0207 681 635 tai tuula.hakkarainen@sana.fi.

Seniorifoorum on Kansan Raamattuseuran tapahtumaformaatti ja suojattu tuotemerkki, jota ei voi käyttää ilman KRS:n lupaa.

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä