Senioreille


Vivamo-opisto

Vivamo-opisto tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia kursseja ja tapahtumia senioreille. Kursseilla voi opiskella mm. maalausta tai kirjoittamista tai paneutua oman kunnon hoitamiseen ja hengelliseen hyvinvointiin. Vivamo-opiston mottona on Kasvua koko elämä.

Tutustu opiston kurssitarjontaan näillä sivuilla!

SenioriFoorum

SenioriFoorum on kaikille avoin kohtaamispaikka, joka tarjoaa retkiä kiinnostaviin kohteisiin sekä korkeatasoisia alustuksia ja luentoja mm. terveys- ja ravitsemusasioista, muistin hoitamisesta sekä Raamatun ja hengellisen elämän kysymyksistä. SenioriFoorumeita kokoontuu Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Lahdessa  ja Lohjalla. Tutustu SenioriFoorumin toimintaan tästä.

SenioriFoorum-toiminnan puitteissa järjestetään myös matkoja ja retkiä. Lue lisää   matkailu-sivulta.

Isovanhemmuus

On monta tapaa olla isovanhempi. Isovanhemmuudessa on omat ilonsa ja haasteensa. Tähän aiheeseen liittyviä teemoja käsitellään tv-ohjelmasarjassa, jonka aiheina ovat isovanhemmuuden palikat: sitoutuminen, tunteet, seksuaalisuus, riidat, sanat, teot, luottamus, anteeksiantaminen ja rakkaus. Lisätietoa ja linkit ohjelmiin löydät tästä.

Senioriavioparit

Kuka minä olen - keitä me olemme? Mitä minulle ja meille kuuluu? Kansan Raamattuseuran Samassa Veneessä -avioparityö järjestää leirejä myös 50+ -ikäisille avio- ja avopareille, jotka haluavat rikastuttaa parisuhdettaan. Lue lisää avioparityöstä.
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä