Avioparileirejä ja viikonloppuja 2019

TUULTA PURJEISIIN Vastuuparien koulutusleiri

18.–20.1.2019 - Lohja, Vivamo

Vuoden leirityö alkaa Tuulta purjeisiin -koulutuksella, joka on tarkoitettu jo mukana oleville vastuupareille ja parisuhdetyöstä kiinnostuneille. Asiantuntijaluentoja, leppoisaa yhdessäoloa ja tutustumista Samassa Veneessä -vastuupareihin sekä yhteisiä hartaushetkiä.
Leiri on kaikille avoin, osallistuminen ei sido mihinkään.
Ilmoittautumiset: 0207 681 760, vivamo@sana.fi

NUORTEN AIKUISTEN PARISUHDELEIRI

18–35 -vuotiaille seurusteleville ja aviopareille
8.–10.3.2019 - Lohja, Vivamo

Alle 35-vuotiaille suunnattu leiri, jossa etsitään yhteisiä säveliä parisuhteeseen.
Teemme rakkauden karttoja, luomme yhteisiä merkityksiä, unelmoimme, löydämme reittejä läpi ristiriitojen ja tutustumme muihinkin leirin teemoihin parhaassa seurassa.
Ilmoittautumiset: 0207 681 760, vivamo@sana.fi

Katso ohjelma: Nuorille aikuisille parisuhdeleiri 8-10.3.2019 (pdf)

TAHDOMME YHÄ

Tahdomme yhä 2019 kansi22.–24.3.2019 - Punkaharju, Kylpylähotelli Kruunupuisto

Viikonloppu teille, jotka olette kulkeneet yhteistä tietä jo vuosia ja kaipaatte uutta sykettä ja tuoreita eväitä liittonne arkeen. Nyt on aika päivittää parisuhdetta ja suunnata eteenpäin. Kun koette, että on aika viettää yhteistä juhlaa ja tahdotte romanttisen ja ikimuistoisen viikonlopun tasokkaassa ja viehättävässä hotellissa nauttien myös kylpylästä ja ulkoilusta kauniissa harjumaisemassa.

Katso ohjelma: Tahdomme yhä - aviopariviikonloppu ohjelma 22.-24.3.2019 (pdf)

SAMASSA KURUSSA

14.–20.7.2019 - Pelkosenniemi, Kairosmaja
Lastenhoidollinen avioparileiri

Lyhyet alustukset johdattelevat aikuiset päivän aiheeseen, jonka jälkeen lähdetään vaellukselle Lapin luontoon. Nuorille ja kouluikäisille lapsille on omat vaellukset ja omaa ohjelmaa. Lastenhoito yli 2-vuotialle. Illalla jää aikaa touhuta perheenä yhdessä ja nauttia valoisista öistä. Päivän päätteeksi rantasauna ja raikas Pyhäjärvi tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiseen. Iltaisin yhteistä ohjelmaa.

Ilmoittautumiset: 0207 681 730, kairosmaja@sana.fi

YHTEINEN SUUNTA

22.–26.7.2019 - Lohja, Vivamo
Lastenhoidollinen avioparileiri

Leirillä keskitytään vanhemmuuden ja ruuhkavuosien kysymyksiin: Miten säilyttää tunneyhteys puolisoon erilaisten tarpeiden ristiaallokossa? Miten löytää rakentava tapa olla vuorovaikutuksessa? Aiheita käsitellään alustusten, pari- ja ryhmätyöskentelyjen sekä toiminnallisien menetelmien avulla. Lapsille ja nuorille omaa ohjelmaa. Aikaa myös perheen yhdessäololle.
Ilmoittautumiset: 0207 7681 760, vivamo@sana.fi

SEURAKUNTAVIERAILUT

Samassa Veneessä -työ järjestää seurakuntien kanssa parisuhteen ja vanhemmuuden teemoihin keskittyviä tapahtumia. Esimerkiksi Parisuhteen kymppisynttärit - juhlitaan yhteistä elämää; teemailta: Voiko hankalien tunteiden keskellä rakastaa?;  PariAsiaa, lyhyt matalan kynnyksen parisuhdetuokio tai tutkitaan tarkemmin läheisten ihmissuhteen dynamiikkaa Parisuhteen Palikoiden ja Vanhemmuuden Palikoiden avulla.  Lue lisää tästä.

Ota yhteyttä: avioparityön pastori Terhi Ruokonen-Jalo, puh. 0400 762 320, avioliitto@sana.fi

Jos sinulla on kysyttävää leireistä, ilmittautumisesta tai muuten, ota yhteyttä:

0400 762 320 tai avioliitto@sana.fi

Tauolla