Avioparileirit ja -viikonloput

Parisuhteen hyvinvoinnilla on ratkaiseva vaikutus jokapäiväiseen elämäämme ja perheen ilmapiiriin. Parisuhteeseen panostamalla voimme säilyttää läheisyyden ja keskinäisen yhteyden elämän eri tilanteissa.

Parisuhdeviikonloput ja -leirit ovat yhteisiä pysähdyspaikkoja suhteen huoltamiseen. Tarjolla on monipuolisia parisuhdetta ja perheyhteyttä vahvistavia toiminnallisia leirejä. Leirit on suunnattu avio- ja avopareille.

Katso vuoden 2019 leirit ja viikonloput tästä.


Teot

Millaisia leirejä?

Tavallisempien parisuhdeleirien lisäksi tarjolla on mm. patikointi- ja melontaleirejä sekä perheleirejä. Osalla leireistä on lastenhoito. Nuorille pareille ja seniori-ikäisille on tarjolla omia tapahtumia, samoin yrittäjä- ja viljelijäpareille. Ohjelmassa on myös omat leirit äideille ja tyttärille sekä isille ja pojille.

Leireillä käsiteltäviä teemoja ovat mm. kommunikointi- ja vuorovaikutustaidot, tunteiden tunnistaminen ja ilmaisu, rakentava riitely sekä seksuaalisuus.

Kenelle?

Avioparileirit ja -viikonloput on suunnattu kaikille avio ja avopareille.   Mukaan voi tulla sellaisena kun on. Toisilla ei ole erityisempiä ongelmia ratkottavanaan ja toiset painivat suurienkin vaikeuksien kanssa leirille tullessaan. Jokainen pari käsittelee asiat omalla tavallaan ja tarpeelliseksi kokemallaan syvyydellä. Varsinaista kriisiapua leireillä ei ole mahdollista saada, parisuhteen kriisitilanteissa voi kääntyä esim. Kirkon perheasiain neuvottelukeskusten puoleen.

Kuka vastaa?

Leirien vetäjinä ovat avioparityöhön koulutetut pariskunnat. He ohjaavat leirejä vertaisuuden periaatteella ja heidän omat selviytymistarinansa kannustavat leiriläisiä sekä luovat vapauttavan ilmapiirin oman suhteen pohtimiselle. Vastuuparit ovat myös ehdottoman vaitiolovelvollisia leirillä esiin tulleista asioista.


Palaute
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä