Uutisia avioparityöstä

Vuoden alusta pääset lukemaan Samassa Veneessä -vastuuparien kirjoittamia blogeja, joissa oivalluksia elämästä ja parisuhteesta.

Lasten kanssa leirille

Kairosmajan, Vivamon ja Oronmyllyn avioparileireillä on eri ikäisille lapsille omaa ohjelma / lastenhoito pienimmille.

Leiri on koko perheen elämys.

Löydät lisätietoa leireistä tästä.

Avioparityötä perheen parhaaksi

Julkaistu 17. marraskuuta 2017

Samassa Veneessä -avioparityö on saanut uuden luotsin. Pastori Terhi Ruokonen-Jalo puhuu sitoutumisen puolesta.

Hyvääkin liittoa kannattaa hoitaa

Julkaistu 23. toukokuuta 2016

– Kesällä on hyvä antaa aikaa puolison kohtaamiseen ja parisuhteen hoitamiseen, Saara ja Panu Rissanen rohkaisevat. He koordinoivat Kansan Raamattuseuran Samassa Veneessä-avioparityötä.

Samassa Veneessä -avioparityölle uudet vetäjät

Vertaistuki on voimaa myös avioparityössä. Luvassa on monia hienoja leirejä ja viikonloppuja.

Avioliiton tärkein sana

Avioliiton tärkein sana on "Tahdon", myös silloin kun yhteistä tietä on kuljettu jo pitkään.

Avioliittoleiri tarjoaa pysähdyspaikan parisuhteen hoitamiseen

Samassa Veneessä -avioparityö järjestää tänä vuonna runsaasti erilaisia leirejä, kursseja ja viikonloppuja.

Kuukauden kurkistus

Avioparityön blogi

Voisiko tämä olla rakkautta?

Julkaistu 01. helmikuuta Vuokko ja Tero Suutari

Arjen keskellä toinen toistaan tukien.

Jos tulen kymmenen vuoden kuluttua...

Julkaistu 02. tammikuuta Elina ja Sami Lehtomäki

...kotinne ovelle, niin mitä kohtaan?

Palaute