Uutisia avioparityöstä

Vuoden alusta pääset lukemaan Samassa Veneessä -vastuuparien kirjoittamia blogeja, joissa oivalluksia elämästä ja parisuhteesta.

Lasten kanssa leirille

Kairosmajan, Vivamon ja Oronmyllyn avioparileireillä on eri ikäisille lapsille omaa ohjelma / lastenhoito pienimmille.  Leiri on koko perheen elämys.   Löydät lisätietoa leireistä tästä.

Leiritreffeille puolison kanssa

Julkaistu tänään

Avioparileiri tarjoaa aikaa päivittää suhdetta puolisoon.

Avioparityötä perheen parhaaksi

Julkaistu 17. marraskuuta 2017

Samassa Veneessä -avioparityö on saanut uuden luotsin. Pastori Terhi Ruokonen-Jalo puhuu sitoutumisen puolesta.

Hyvääkin liittoa kannattaa hoitaa

Julkaistu 23. toukokuuta 2016

– Kesällä on hyvä antaa aikaa puolison kohtaamiseen ja parisuhteen hoitamiseen, Saara ja Panu Rissanen rohkaisevat. He koordinoivat Kansan Raamattuseuran Samassa Veneessä-avioparityötä.

Avioliiton tärkein sana

Avioliiton tärkein sana on "Tahdon", myös silloin kun yhteistä tietä on kuljettu jo pitkään.

Avioliittoleiri tarjoaa pysähdyspaikan parisuhteen hoitamiseen

Samassa Veneessä -avioparityö järjestää tänä vuonna runsaasti erilaisia leirejä, kursseja ja viikonloppuja.

Kuukauden kurkistus

Yhteisellä taipaleella

Julkaistu 29. maaliskuuta Riitta ja Markku Leminen

Viikkotreffit pitävät suhteen tuoreena.

Maalaisromantiikkaa

Julkaistu 01. maaliskuuta Riitta ja Juha Hämäläinen

Kurkistus elämään pellon laidalla.

Palaute