Kristillinen toipumistyö KRITO

Krito-työn ydin on vertaisryhmä, jossa voi kertoa omasta elämästään ja sen kipukohdista, kuunnella toisia ja rukoilla yhdessä. Kuulluksi tuleminen on arvokas ja hoitava kokemus. Krito-ryhmä toimii seurakunnan yhteydessä.

Krito-työ järjestää myös konferensseja ja tapahtumia, joissa käsitellään toipumisen teemoja asiantuntijoiden johdolla. Krito-ryhmiä on eri kirkkokuntien seurakunnissa eri puolilla maata.

Krito-ryhmä tarjoaa vertaistukea  kuva Aino vesti
46844872_1993289127636811_98452319850463232_o

Ilmoittautumiset 30.1. mennessä:   merja.lehtinen@sana.fi

Krito-ryhmä

Krito-ryhmä on sielunhoidollinen vertaisryhmä. Sen työvälineet ovat omasta elämästä kertominen, toisten kuunteleminen, kirjoittaminen ja rukous. Ryhmänvetäjä on samalla myös ryhmän jäsen.

Työskentelylle antavat turvaa säännöt, joissa painottuvat luottamuksellisuus ja se, että kullakin on mahdollisuus käyttää yhtä paljon aikaa oman tarinansa kertomiseen. Ryhmässä ei neuvota toisia eikä mestaroida toisten elämää.

Ryhmiä varten on olemassa valmista aineistoa.

Krito-konferenssi Vivamossa 9.-11.8.2019

Konferenssin teemana on "Kriisit osana elämää". Puhujina ovat mm. Mirja Sinkkonen, Heikki Heinonen, Kaisa Kivimäki ja Ulla Saunaluoma.

Konferenssia edeltää (8.-9.8.) koulutus, jossa oppii perusvalmiudet Krito-ryhmän ohjaamiseen.

Julkaisemme konferenssin ohjelman ja hintatiedot kevään aikana.