Kangasniemen juhlien tapahtumapaikat ja palvelut

Tapahtumapaikkana on Kangasniemen kirkonkylä

• Juhlakentällä, Kalliolantie 2: Juhlateltta, kirjateltta, rukouspalvelu, kahvio, grilli- ja lettupisteet, infopiste, KRS:n esittelypisteet, wc ja inva-wc.
  • Kalliolan koulun pihalla ja luokissa, Kalliolantie 2: Lasten ohjelma teltassa koulun pihalla ja puuhapajat koulun luokissa (2. krs.).  Rukouksen talo koulun liikuntasalissa. Ensiapu ja lepohuone koulun luokassa (1. krs.).
  • Kangasniemi-sali kunnantalolla, Otto Maanisentie 2Elämätalon ohjelma, Mikko Vaismaan stand-up -ilta
  • Kirkko, Kirkkoniementie 2: Raamattutalon ja Rukouksen talon ohjelmaa ja mahdollisuus hiljentymiseen ohjelmien välissä. Konsertteja.
  • Tervaniemen tupa, Tervaniementie 2: lähettäjätapaamisia,

Ruokailu

Seurakuntakeskuksessa lauantaina  16.6. klo 11-17

Hinnat: Aikuiset 10€, Lapset 4-9v. 6€, Lapset alle 4v 4€

Ruokaliput infopisteestä ja seurakuntakeskuksen aulasta

Maksutavat

Infopisteessä käyvät käteinen ja maksukortit. Maksukorteilla voi nostaa myös käteistä infopisteestä.

Ruokailupisteissä ja kahvilateltassa käy vain käteinen. Ruokalippuja seurakuntasalissa olevaan ruokailuun myydään infopisteessä, jossa voit maksaa myös kortilla.

Kirjamyynnissä ja KRS:n esittelyteltalla käyvät käteinen ja maksukortit.

Kolehdit voi maksaa myös maksukorteilla KRS:n esittelyteltalla ja infopisteellä. Listat kolehtikohteista löytyy näiltä pisteiltä.

Kangasniemi-salia vastapäätä on pankkiautomaatti, mutta käteistä kannattaa varata mukaan jo kotipaikkakunnalta.