Suvipäiviltä apua yli rajojen

Keräys lapsille ja perheille Inkeriin

Suvipäivien aikana järjestetään diakoninen keräys Inkerin kirkon Harlun seurakunnan vähävaraisille lapsiperheille. Keräykseen voi tuoda hyväkuntoisia ja siistejä vaatteita, kenkiä, leluja ja liinavaatteita. Lahjoitukset voi tuoda hyvin pakattuina juhla-alueella keräyspisteeseen tai Kangasniemen seurakuntakeskukseen

Harlun seurakuntalaisia voi tavata Suvipäivillä, sillä sieltä tulee mukaan ryhmä kirkkoherra Oleg Menakerin johdolla.  Seurakunta on Kangasniemen ystävyysseurakunta.

Tietoa Pietarin katulapsityöstä

KRS kanavoi apua lasten ja perheiden auttamiseksi Pietarissa. Avun piirissä olevat lapset valmistavat taidokkait ja hauskoja keramiikkatöitä. Niitä voi ostaa juhlateltan alueella Pietarin työn tiskiltä, tuotto menee työn hyväksi.

Pöydän ääressä voit tavata myös työn koordinaattori Tuija Pennasen ja kuulla lisää KRS:n monivuotisesta työstä Pietarin lasten ja perheiden parissa.

Intian työstä

KRS:n Intian työn pisteessä Suvipäivillä Pirjo Honkanen, Marja Mäkelä ja Hannele Selesvuo ovat paikalla kertomassa työstä.  Yksi tapa tukea työtä on adoptoida itselleen virkattu vauvanukke, jonka saa mukaansa 50 euron hintaan. Nuket on saatu lahjoituksena työlle.  Lisäksi myynnissä on Birgit Leinon naivistisia tauluja ja orpokodin lasten tekemiä koruja.

Tietoa Intian nykytilanteesta ja auttamisen mahdollisuuksista on mahdollista kuulla laajemmin lauantaina 16.6. klo 11 Kangasniemi-salissa sekä klo 15 Tervaniemen tuvassa  Intian työn lähettäjätapaamisessa.