Kesäkausi 2019

Kesällä 2019 nähdään Raamattukylässä kaksi uutta näytelmää! Laupias samarialainen saa ensiesityksensä 24.5 ja 77 x 18.7.

Lisäksi ohjelmistossa jatkaa kiitetty Paratiisin portit.


5_job_perttikärki

77 x

Kesän 2019 uusi musiikkinäytelmä on kertomus anteeksiantamisen vaikeudesta ja voimasta. Se on kertomus perheenisästä, jonka elämä romahtaa. Sirpaleista, jotka kootaan yhteen. Yli sukupolvien kantavista rukouksista ja rakkaudesta, joka voittaa kaiken.

Matteus 18: 21–22
Silloin Pietari tuli Jeesuksen luo ja sanoi:”Herra, jos veljeni yhä uudestaan tekee väärin minua kohtaan, niin kuinka monta kertaa minun on annettava hänelle anteeksi? Peräti seitsemän kertaako?”

“Ei seitsemän, vaan seitsemänkymmentäseitsemän kertaa, vastasi Jeesus.”

Lue lisää.

Laupias samarialainen

Jeesus kertoi vertauksen laupiaasta samarialaisesta lainopettajalle, joka halusi koetella häntä. Rosvojoukko ryöstää miehen ja jättää hänet makaamaan piestynä tienposkeen. Pappi ja leeviläinen kulkevat ohi, mutta halveksittuun samarilaisten kansaan kuuluva mies pysähtyy ja auttaa.

Näytelmä nostaa esille ihmisen vastuun toisesta ihmisestä ja samalla koko luomakunnasta. Keitä ovat ne, jotka kipeästi tarvitsevat apua tänään? Keitä ovat ne, jotka kulkevat ohi? Missä ovat aikamme samarialaiset?

Luukas 10:26–37
“Kuka näistä kolmesta sinun mielestäsi oli ryöstetyn miehen lähimmäinen?”
Lainopettaja vastasi: “Se, joka osoitti hänelle laupeutta.”

Jeesus sanoi: “Mene ja tee sinä samoin”

Lue lisää.

Paratiisin portit

Miksi maailmassa on niin paljon surua, vaikka Jumala loi kaiken hyväksi?

Musiikkinäytelmän teema nousee nuoren Nikon kysymyksestä isoisälleen Simeonille. Isoisä on kokenut syvän surun, mutta on säilyttänyt elämässään toivon ja kiitollisuuden.

Lue lisää.

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä