Tule Raamattukylän kummiksi!

Kolmentoista vuoden aikana  jo yli 120 000 ihmistä on vaeltanut sisälle Raamatun ikuisiin kertomuksiin Raamattukylän esityksissä. Evankeliumi kuuluu kaikelle kansalle ja Raamattukylällä on tehtävä pitää esillä Jumalan Sanaa.
Työn tueksi tarvitaan  uusia kummeja. Tule mukaan joukkoomme.


P7255203

Noin neljällesadalle Raamattukylän tekijälle vapaaehtoinen työ draamojen toteuttajana on tärkeä hengellinen matka. Raamattukylän ohjelmien tuottaminen on taloudellisesti ystävien tuen varassa. Pääsymaksujen tuotto riittää vain osittain pitämään yllä työtä, jonka tekemiseen tarvitaan kymmeniä vapaaehtoisia kerralla.

Vivamon Raamattukylällä on noin viidensadan hengen kummiverkosto, jonka ansiosta tämä ainutlaatuinen työmuoto on voinut kehittyä ja jatkua. Olemme Raamattukylässä jatkuvasti uusien haasteiden edessä ja tarvitsemme uusia kummeja, jotka voisivat tukea rukouksin sekä sopivaksi katsomallaan kuukausikannatuksella säännöllisesti Raamattukylän työtä. Uskollisesti annetuista lahjoista koostuu tarvittava summa kattamaan työmme tarpeet.

Kummina saat

Kummina saat kuukausittain kirjeen, jossa kerromme Raamattukylän kuulumisia sekä vuosittain ilmestyvän Raamattukylä-lehden. Myös yhteisöt ja yritykset ovat tervetulleita kummeiksi.

Kummiksi liittyessäsi saat henkilökohtaisen kummikortin, jonka esittämällä voit osallistua ilmaiseksi Raamattukylän ohjelmakokonaisuuksiin.

Kummit ovat kertoneet, että he kokevat tehtävänsä mielekkäänä. Raamatun kertomukset kiinnostavat kaikenikäisiä. Vivamon Raamattukylän ainutlaatuinen tapa kertoa Raamatun kertomuksia tavoittaa myös niitä, joita tavallinen puhe ei välttämättä saavuta.

Olet mukana tekemässä mahdolliseksi tämän erityisen työn.Liity kummiksi

Voit liittyä Raamattukylän kummiksi alla olevalla lomakkeella ja tukea työtämme sinulle sopivalla summalla. Lämmin kiitos tuestasi!


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Raamattukylän kummien kokemuksia

"Olemme käyneet katsomassa kaikki Raamattukylän esitykset, joihin suinkin olemme päässeet – jopa moneen kertaan. Ne ovat tehneet meihin suuren vaikutuksen, ja siksi halusimme heti liittyä Raamattukylän kummeiksi.

Kuivin silmin emme ole selvinneet kertaakaan, mutta joka kerran koimme saaneemme vahvan sisäisen lohdutuksen ja siunauksen.

Vivamon Raamattukylä on tuonut suomalaisten ulottuville harvinaisen hienon ja puhuttelevan tavan päästä sisälle Pyhän Kirjan maailmaan. Esityksiä on helppo suositella niillekin, joille Raamattu on vieras.

Taide-elämys keskellä kauneinta suomalaista luontoa tuskin jättää ketään koskemattomaksi.

Tule sinäkin Raamattukylän kummiksi! Kummina olet mukana mahdollistamassa Hyvän Uutisen leviämistä tällä elämyksellisellä tavalla.

Toivotamme siunausta ja menestystä kaikille Raamattukylän tekijöille ja tukijoille."

Eero ja Pirkko Junkkaala


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä