Tervetuloa Lastenkylään!Vivamon Lastenkylän valmistautuu seitsemänteen kesäkauteensa iloisin ja odottavaisin mielin. Lohjalla, läntisellä Uudellamaalla, sijaitsevan Vivamon kauniit maisemat tarjoavat
Lastenkylälle upeat puitteet.

Alueella on lapsilla tilaa juosta ja temmeltää sekä tarkkailla luonnon ihmeitä. Luontopolulta avautuu näkymä Lohjanjärven selälle sekä laidunmaille, joilla vaeltaa aaseja ja lauma lampaita.
Liito-oravan köysiradalla koetaan vauhdin riemua. Lasten seurassa kulkvat eläinasuiset oppaat, jotka myös esiintyvät näytelmissä. Lastenkylällä on oma lastenteatteri, jossa Pöllö ja hänen koulunsa oppilaat esittävät uuden näytelmän Käki ja Linnunpelätin. Nukketeatterissa katsotaan kertomus Jeesuksen lapsuudesta ja varhaisnuoruudesta.

Mummolassa voi tavata oikean mummon ja Vaarin verstaalla pääsee nikkaroimaan. Lastenkylän ”helmi” on uututtaan tuoksuva hirsirakennus Pyhän Lapsen kirkko, josta avautuu näkymä lampaiden kedolle ja Lohjanjärvelle. Kirkko on rakennettu lahjoitusvaroin, lasten mittojen mukaan. Lastenkyläpäivään sisältyy kirkkohetki, jonka päätteeksi kaikki halukkaat
siunataan.

Kahvila Ketunleivässä voi nauttia pientä välipalaa. Vivamon Lastenkylä toivottaa lämpimästi tervetulleiksi perheet, isovanhemmat lapsenlapsineen, kummit kummilapsineen,
koulut, päiväkotien ryhmät, seurakuntien kerhot ja kaikki jotka haluavat viettää ikimuistoisen päivän Lastenkylän eläinoppaiden parissa.

Tervetuloa kylään!

Anna-Mari Kaskinen
Lastenkylän Pöllö

Lastenkylä toiminta-ajatus on Hyvistä hetkistä hyvään elämään. Hyvät hetket voivat olla pieniä asioita tai jännittäviä seikkailuja. Tärkeää on, että ne muistetaan vielä vuosien päästä.

Vivamon Lastenkylässä lapset ja aikuiset voivat viettää hyviä hetkiä yhdessä, kauniin luonnon keskellä. Lastenkylässä on tilaa kaikenlaisille tunteille, ilolle, onnistumisten kokemuksille, omien tarinoiden kertomiselle ja ikiaikaisten kertomusten kuuntelemiselle.

Yksi Lastenkylän tehtävistä on lastenkulttuurin luominen, esittäminen ja tukeminen. Ohjelmassa on musiikkia, draamaa, kirjallisuutta, nukketeatteria ja kuvataidetta. Lasten omaehtoinen kulttuurin tuottaminen on niin ikään tärkeällä sijalla. Lastenmaa-lehti toimii Vivamon Lastenkylän omana lehtenä.

Suomessa elää lapsia ja perheitä monenlaisista taustoista. Toivotamme kaikki tervetulleeksi Lastenkylään.

Lastenkylän kartan löydät tästä.Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä