Karjalaisen kansan messu- ja juhlapyhä

26.8. Vivamossa, Lohjalla

karjalainen kansaElokuinen sunnuntai kutsuu Suomen karjalaista kansaa yhtei­seen juhlapäivään Lohjanjärven rantamaisemiin tapaamaan ystäviä ja tuttuja, vaihtamaan kesäkuulumisia.  Päivä alkaa messulla Vivamon kirkossa ja jatkuu maittavalla lounaalla. Iltapäivän juhlassa tunnelmoidaan lauluin, runoin ja sanoin. Tervetuloa Vivamoon kaikki karjalaiset ja karjalaisia sukujuuria kantavat yhdessä viettämään loppukesän juhlaa.

Mukana mm: Georgij Babitzin, Marja Klefström, Matti Kolehmainen, Erkki Liikanen, Raila Mantere, Klaus Turhanen, Matti Turunen, Kalle Virta ym. Musiikki- ja lauluryhmä.

Karjalaisen kansan messu- ja juhlapyhä Vivamossa 26.8.

Klo 11.00  Messu juhlateltassa

• saarna Raila Mantere
  •  liturgi Kalle Virta
  • kanttori Matti Turunen
  • laulu- ja soitinyhtye

Klo 11.30  Lounas Vivamon ravintolassa

Tauolla mahdollisuus tehdä löytöjä Vivamon kirpputorilla, Kirja- ja lahjatavaramyymälässä, karjalaisella piirakka- ja rinkelitorilla, tai seurata juhlateltassa kansallispukujen catwalkia

Klo 14.00 Pääjuhla teltassa

•  Juontaja Erkki Liikanen
  •  Tervehdys Lohjan Karjalaseuran puheenjohtaja Klaus Turhanen
  •  Mukana myös mm. Marja Klefström, Pirkko ja Teppo Siili,
  • Musiikki: Georgij Babitzin, Erkki Liikanen, Matti Kolehmainen Pirjo Rajalin-Tymura, Matti Turunen, Kalle Virta
  • Aleksanteri Avdouevski, haitari
  • Ohjelmassa pakinaa, runonlausuntaa, haastettuluja, murresanakilpailua, yhteisleikkejä, vuoro-, trio-, yhteis- ja yksinlaulua.
  • Lopuksi Karjalaisten laulu
  • Siunaus / Isä Teppo

Klo 16.00  Kahvit / seurustelua / ostoksia

Päivän hinta:  25 €/hlö sisältäen lounaan ja päiväkahvin.

Majoitus 50–60 € sis. aamupala.

Ilmoittautumiset mielellään 20.8. mennessä: vivamo@sana.fi tai puh. 0207 681 760

Tavataan Vivamossa!

Vivamontie 2, 08200 Lohja