Hääilta & -yö Vivamossa 18.8.2018

Hääilta & -yö 18.8.2018

Kutsuu sanomaan "Tahdon" ainutlaatuisessa tapahtumassa.

Pareja vihitään viidessä eri paikassa Vivamossa alkaen klo 18:

• Särkyneen Sydämen kirkossa
  • Pyhän Birgitan kappelissa
  • Pyhän Lapsen kirkossa
  • Hiljaisuuden puutarhassa ja
  • Rantapuistossa

10 pari

Hääilta & yö 18.8.2018 klo 18 alkaen

Tapahtumassa vihitään pareja vuorollaan viidessä eri paikassa Vivamossa: Särkyneen sydämen kirkossa, jykevässä Pyhän Birgitan kivikappelissa, kotoisessa Pyhän lapsen kirkossa, tunnelmallisessa Hiljaisuuden puutarhassa ja Rantapuistossa järven rannalla.

Tarjoamme vaivattoman tavan järjestää ikimuistoiset häät.

Vivamo ja Lohjan seurakunta hoitavat kaikki järjestelyt, musiikin, koristelut ja tarjoilut. Vihkiparin tarvitsee vain  suorittaa esteiden tutkinta ajoissa, tulla paikalle ja sanoa oikeassa kohdassa "Tahdon".

Ilmoittautuminen alkaa 2.1.2018. Mukaan voi ilmoittautua kaikkialta Suomesta.

Mitä pitää tehdä ennen vihkipäivää?

Vihkiparin pitää hoitaa avioliiton esteiden tutkinta omassa kotiseurakunnassaan vähintään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta ja tuoda todistus esteiden tutkinnasta mukanaan. Tutkinta vie aikaa viikon, minkä jälkeen todistus esteidentutkinnasta lähetetään pariskunnalle kotiin.

Alla olevasta seurakunnan linkistä löydät lomakkeen, jonka voit täyttää ohjeiden mukaan ja palauttaa sen oman seurakunnan kirkkoherranvirastoon tai maistraattiin.

Kenet voidaan vihkiä Hääilta & yö -tapahtumassa?

Kuka tahansa täysi-ikäinen Suomen ev.lut. kirkon rippikoulun käynyt jäsen. Jos toinen vihittävistä kuuluu muuhun kristilliseen uskontokuntaan, ota yhteys kirkkoherranvirastoon. Katso myös seurakunnan sivulta kohdasta Häät. Sieltä löydät lisää tietoja avioliiton ehdoista. Huomaathan, että vihimme vain eri sukupuolta olevia pareja.

Kerrotaanko naimisiinmenostamme kaikille?

Siihen on mahdollisuus kotiseurakunnassasi. Sunnuntain päiväjumalanpalveluksessa rukoillaan niiden puolesta, joiden avioliittoaikomus tai solmittu avioliitto ilmoitetaan seurakunnalle. Aviopari saa itse valita missä ja milloin ilmoitus luetaan. Mutta asian saa pitää myös ihan omana tietonaan.

Lue lisätiedot vihkimisestä Lohjan seurakunnan sivuilta tästä

Tarjoilut: hääkahvit 18 € / hlö sis. alkumalja, hääbuffét 30 € / hlö, sis. alkumalja.

Ilmoittautumiset vihkipaikkavarauksiin ja tarjoiluihin tehdään Vivamoon:

vivamo@sana.fi  tai puh. 0207 681 760, arkisin klo 13-16.
Viimeinen ilmoittautumispäivä vihkimiseen ja tarjoiluihin 3.8. mennessä, ilmoitattehan samalla tiedot erityisruokavalioista.

Vivamon Pyhän Birgitan kappeli sisäkuva
Pyhän Birgitan kivikappeli, Vivamo