Tule mukaan Vivamon työhön

"Vivamo on suuri astia ja sen suuruuden tietävät vain Jumala ja Vivamon talousasioista vastaava, mutta se astia ei täyty elleivät ystävät auta. Jumala täyttää ensin monta tyhjää astiaa niin, että siitä täyttyy myös sitten Vivamon suuri astia".

- Linda Helenius,
Vivamon ensimmäinen johtaja

Kivikappeli talvi

Tule talkoolaiseksi

Vivamossa on jatkuvasti eri alojen taitajille tarvetta. Tarvitsemme miehiä ja naisia rakennus- ja remonttitöihin, puutarhatöihin, ompelutehtäviin, vierasemänniksi ja -isänniksi, yms.
Voit ilmoittautua talkoolaiseksi Vivamoon lyhyemmäksi tai pidemmäksi ajaksi.
Kysy lisätietoja puh. 0207 681 760, vivamo@sana.fi

Liity lähettäjäpiiriin tai Vivamon Ystävät ry:n jäseneksi

Vivamon työssä voit olla mukana liittymällä  jonkun työntekijämme lähettäjäpiiriin tai Vivamon kummiksi. Saat säännöllisesti tietoa työn vaiheista ja voit rukoilla ja tukea tilanteesi mukaan työtämme. Täältä löydät lomakkeen, jolla voit liittyä lähettäjäpiiriin.

Vivamon Ystävät ry tukee toimintaa Vivamossa

Vivamon Ystävät ry toimii Vivamon tukiyhteisönä. Tavoitteena on tukea keskusta rukouksin, aineellisesti ja kullekin sopivalla työpanoksella. Näin voimme tehdä mahdolliseksi päätehtävän toteuttamisen, evankeliumin eteenpäin viemisen lapsille, nuorille ja aikuisille. Jos koet Vivamon tärkeäksi paikaksi, liity joukkoomme. Voit tehdä sen lähettämällä tietosi alla olevalla kaavakkeella. Kannatusyhdistyksen jäsenmaksu vuodeksi 2018 on 25 €.

Kannatusyhdistyksen toimintatapoja:

• rukous Vivamon työn puolesta
  • kirpputori Vivamon Kirppu ja Kirja
  • talkoot ja muu vapaaehtoistyö
  • myyjäiset ja erilaiset tempaukset
  • uusien toimintamuotojen ideoiminen ja toteuttamiseen osallistuminen
  • taloudellinen tuki Vivamolle.

Jäsenet saavat  pari  kertaa vuodessa Vivamon Ystävät  -lehden.

Liity mukaan Vivamon ystävät ry:n jäseneksi täyttämällä alla oleva kaavake.

Liity Vivamon kannatusyhdistykseen

Täytä allaoleva lomake tai ilmoita tietosi Vivamoon, p. 0207 681 760 tai vivamo@sana.fi

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Lue Vivamon ystävät 1/2018