Kairosmajan majoitus

Kairosmajalla on majoitusta päärakennuksessa, Tervahovissa ja rantamajalla. Vuodepaikkoja on yhteensä noin 72.

Huoneet ovat pääosin 2-3 henkilölle, ja lähes kaikissa huoneissa on oma suihku-wc. Myös joitakin 4-5 henkilön huoneita ja perhehuoneita löytyy. Erähenkisille vuokrataan talon omaa eräkämppää.


Kairosmajan Kotka-huone päärakennuksessa on kahdelle hengelle

Majoitusvaihtoehtoja

Päärakennuksessa on pihatasossa 3 majoitushuonetta, yläkerrassa 13 ja alakerrassa 2 majoitushuonetta. Lisäksi päärakennuksessa on 60 henkilön ruokasali, 50 henkilön kahvio ja alakerrassa noin 40 henkilön monitoimitila.

Tervahovi on täysin uudistettu rakennus noin 120 m päässä päärakennuksesta. Kauniit maisemat Pyhäjärvelle. Alakerrassa on saunatilat, keittiö, ruokailutila, takka ja yksi makuuhuone. Pihatasossa on noin 20 henkilön oleskelutila takkoineen ja 3 majoitushuonetta. Yläkerrassa on yksi majoitushuone. Jokaisessa majoitushuoneessa on oma suihku-wc. Vuodepaikkoja Tervahovissa on yhteensä 10 - 13 kpl.

Rantamaja sijaitsee aivan Pyhäjärven rannalla ja rantasaunan vieressä, noin 150 m päässä päärakennuksesta. Alakerrassa on kaksi majoitushuonetta ja pihatasossa kuusi majoitushuonetta.

Paratiisihuoneet (3 kpl) ovat vaatimattomia, vain kesäkäyttöön soveltuvia huoneita aitassa Pyhäjärven rannalla. Ulkovessa, sähkö.

Eräkämppä sijaitsee noin 9 km Kairosmajalta. Sauna, tupa ja makuuhuone. Vesi viereisestä joesta. Ulkovessa. Ei sähköä. Kunnostettu vuosien 2013 - 2015 aikana.

Täysihoitohinta vaihtelee vuodenajan ja huoneen (majoitusrakennus, sijainti, varustetaso) mukaan. Suhteellisesti edullisin täysihoito on täysi leiriviikko (la-la, 7 vrk).

Täysihoitohinta sisältää majoituksen, aamiaisen, itse tehdyt runsaat retkieväät, päivällisen, iltapalan, saunan ja avannon / uinnin päivittäin, liinavaatteet ja pyyhkeet (1 setti / viikko), aamu- ja iltaohjelmat sekä opastetut päiväretket + retkivakuutuksen.

Lounas ja maksulliset konsertit eivät sisälly täysihoitohintaan.

Alennukset: Alle 3v ilmainen, 3-5v ale 75%, 6-12v ale 50%, 13-16v ja opiskelija ale 25%.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Leirien täysihoitoon on mahdollista saada avustusta Kansan Raamattuseuralta. Lisätiedot siitä ja hakemuslomakkeen löydät alta.

   
Hae avustusta tapahtumien täysihoitohinnan maksuun

Kansan Raamattuseuran Säätiöllä (KRS) on käytettävissä rajallinen määrä lahjoituksena saatuja varoja, joista voidaan myöntää avustusta KRS:n toimintakeskusten ohjelmiin. Käytännössä avustus myönnetään tapahtuman täysihoitohinnasta. Avustus kohdistuu koko anottuun ajanjaksoon.

Avustuksen määrä on enintään 90 €/hlö. Samaan talouteen kuuluville voidaan myöntää 45 € kutakin perheenjäsentä kohti. Vähintään viiden päivän mittaiselle leirille voidaan poikkeustapauksessa myöntää korotettu avustus. Samalle henkilölle tai perheelle voidaan myöntää avustusta vain kerran kalenterivuodessa. 

Avustusta anotaan alla olevasta linkistä löytyvällä hakemuslomakkeella, johon liitetään todistus omasta ja puolison verotuksesta. Hakemus tulee täytää huolellisesti, sillä vajaita hakemuksia ei käsitellä. Anomus toimitetaan KRS:n keskustoimistoon viimeistään kymmenen (10) vrk ennen tapahtuman alkua. Avustusta ei voida myöntää tapahtuman alkuvaiheessa eikä jälkikäteen.


Avustuksen hakulomake (pdf) (158.7 KB)

Lähetä avustushakemus osoitteeseen:
Kansan Raamattuseura
PL 48
08101 Lohja
 
Lisätietoja numerosta
020 768 1610 / vaihde


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä