Liikenneyhteydet Kairosmajalle

Junalla

Yöjuna on hyvä tapa matkustaa Kairosmajalle. Lähtö Helsingistä on illalla, perillä olet aamulla Kemijärvellä tai Rovaniemellä.

• Kemijärvi: Yöjunalta ja yöjunalle on päivittäin liikenneyhteys bussilla Pyhätunturille ja edelleen Kairosmajalle, paitsi sunnuntaiaamuisin bussi ei kulje Kemijärveltä Pyhälle eikä Kairosmajalle.
  • Rovaniemi: jatkoyhteyksiä busseilla on Rovaniemen rautatieasemalta Pyhätunturille ja Kairosmajalle.

Bussien liikenneyhteydet:

Kairosmajalle pääsee seuraavilla busseilla:

• Kemijärvi - Pyhätunturi
  • Kemijärvi - Pelkosenniemi, huom. kaikki vuorot eivät kulje Pyhätunturin kautta.
  • Rovaniemi - Pyhätunturi
  • Skibus Luoston kautta Pyhätunturille.

Huom! Bussien jatkoyhteydet on syytä aina tarkistaa etukäteen, koska bussivuorot vaihtelevat vuodenaikojen, viikonpäivien, juhlapäivien ja kouluvuoden mukaan. Myös liikennöitsijöissä tapahtui muutoksia 1.1.2017 alkaen vuorojen kilpailutusten seurauksena.

Kannattaa myös aina tarkistaa ja vertailla eri liikennevälineiden hintatietoja keskenään.

Huomatkaa erityisesti varata mukaan käteistä rahaa, koska kaikissa busseissa ei voi maksaa korteilla.

Lentokoneella

Lentäen pääset Helsingistä jo saman päivän aikana Kairokselle. Varaa lentosi Rovaniemelle, josta Pyhä-Luosto SkiBus tuo sinut Kairokselle. Tai vaihtoehtoisesti bussiyhteys Kemijärven kautta Pyhälle ja Kairosmajalle. Varmista aina aikataulut ja erityisesti bussien jatkoyhteydet, jotta odotusaika lentokentällä olisi lyhyt.