Kairoksen ystävät

Kairosmajan kannatushdistys Kairoksen Ystävät ry kokoaa yhteen Kairosmajan ystäviä ympäri Suomen. Yhdistyksellä on oma tärkeä, itsenäinen tehtävänsä Kairosmajan toiminnassa yhdessä Kairosväen kanssa. Tervetuloa joukkoomme.

IMGP9977
Kannatusyhdistyksen jäsenenä saat kuulumisia Kairosmajan tapahtumista ja uutisista sekä edullisia jäsentarjousviikkoja.

Kairoksen ystävänä voit olla mukana mm:

• esirukoilijana
  • keräämässä varoja Kairosmajan kehittämiseen
  • talkoolaisena keittiöllä tai rakentamis- ja remonttihommissa
  • tuomalla ryhmän retkeiljöitä tai leiriläisiä Kairosmajalle.  Kun toimit ajoissa, voimme järjestää koko viikon ohjelman ryhmäsi tarpeiden mukaan.

Kairoksen ystävien leiriviikot
- alennus 30% Kairoksen Ystävät ry:n henkilöjäsenille:

28.7. - 4.8. Kotona jälleen -patikka-, melonta- ja pyöräilyviikko.

Kairoksen Ystävät ry:n jäsenlehti

Lehti ilmestyy viisi kertaa vuodessa. Lehden tuoreimmat  numerot:

Jos haluat lahjoittaa Kairosmajan kunnostustöihin, ohessa siitä tietoa:
Kairos 3-2018 liite (pdf) (2.7 MB)

Tervetuloa Kairoksen Ystävät ry:n jäseneksi
ja mukaan Kairosmajan työhön

Kairosmajan tunturikeskuksen kannatusyhdistyksen Kairoksen Ystävät ry:n johtokunta toivottaa uudet  ystävät tervetulleiksi toimintaan. Voit liittyä jäseneksi täyttämällä punaisen otsikon alta löytyvän kaavakkeen.

Rauno Kotiaho (pj), Johanna Tähkäpää (vpj), Kimmo Virkkala (siht/rahhoit), Eero Ahonen, Tarja Kohola, Päivi Hoimela ja Lari Kilpisaari.

Liity Kairoksen Ystävät ry:n jäseneksi tässä
Haluan liittyä Kairoksen ystäviin ja olla mukana tukemassa Kairosmajalla tehtävää työtä. Kannatusyhdistyksen jäsenenä saan Kairos-lehden.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.