Liity Kairoksen Ystäviin

Kairosmajan kannatushdistys Kairoksen Ystävät ry kokoaa yhteen Kairosmajan ystäviä ympäri Suomen. Yhdistyksellä on oma tärkeä, itsenäinen tehtävänsä Kairosmajan toiminnassa yhdessä Kairosväen kanssa. Tervetuloa joukkoomme.

IMGP9977
Kannatusyhdistyksen jäsenenä saat kuulumisia Kairosmajan tapahtumista ja uutisista sekä edullisia jäsentarjousviikkoja.

Kairoksen ystävänä voit olla mukana mm:

• esirukoilijana
  • keräämässä varoja Kairosmajan kehittämiseen
  • talkoolaisena keittiöllä tai rakentamis- ja remonttihommissa
  • tuomalla ryhmän retkeiljöitä tai leiriläisiä Kairosmajalle.  Kun toimit ajoissa, voimme järjestää koko viikon ohjelman ryhmäsi tarpeiden mukaan.

Kairoksen Ystävät ry:n henkilöjäsenenä saat
-30 %:n alennuksen leiriviikosta 3.-8.12.2018.

Kairoksen Ystävät ry:n jäsenlehti

Lehti ilmestyy viisi kertaa vuodessa. Lehden tuorein  numero:

Katso myös: Tietoa jäsenmaksuista ja Timo Ylitalo Kairos-iltojen kiertueesta:

Tervetuloa Kairoksen Ystävät ry:n jäseneksi
ja mukaan Kairosmajan työhön

Kairosmajan tunturikeskuksen kannatusyhdistyksen Kairoksen Ystävät ry:n johtokunta toivottaa uudet  ystävät tervetulleiksi toimintaan. Voit liittyä jäseneksi täyttämällä punaisen otsikon alta löytyvän kaavakkeen.

Rauno Kotiaho (pj), Johanna Tähkäpää (vpj), Kimmo Virkkala (siht/rahhoit), Eero Ahonen, Tarja Kohola, Päivi Hoimela ja Lari Kilpisaari.

KRS ja Kairoksen Ystävät ry ovat sopineet, että KRS toimii yhdistyksen puolesta rekisterinpitäjänä.

Liity Kairoksen Ystävät ry:n jäseneksi tässä
Haluan liittyä Kairoksen ystäviin ja olla mukana tukemassa Kairosmajalla tehtävää työtä. Kannatusyhdistyksen jäsenenä saan Kairos-lehden.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.