Tervetuloa Kairosmajalle!

"Tunsin tulleeni kuin kotiin", kirjoitti Kairosmajan paikan löytänyt maallikkosaarnaaja, kirjailija Erkki Leminen päiväkirjaansa ennen tunturikeskuksen avajaisia huhtikuussa 1974. Kymmenet tuhannet Kairoksen kävijät ovat kokeneet samoin.

Tunturikeskuksen nimi juontaa kreikan sanasta "kairos", joka tarkoittaa Jumalan hetkeä. Toivomme vieraillemme näitä virkistäviä Jumalan hetkiä, jotka evankelioivat ja syventävät uskoa Jeesukseen. Kairosmaja tarjoaa hengellistä ohjelmaa tunturikeskuksessa ja ympäristön hiihtokeskuksissakin lomaileville sekä paikallisille asukkaille. Olet sydämellisesti tervetullut koko ihmisen täysihoitoon!


WP_20150606_219

Kansan Raamattuseuran tunturikeskus Kairosmaja sijaitsee Suomen eteläisimmän, Pyhä-Luoston suurtunturijonon ja kirkasvetisen Pyhäjärven kainalossa Pelkosenniemellä.
Keskiyön aurinko kirkastaa yöt kesäkuulta aina pitkälle heinäkuuhun asti, jolloin kirjojen lukeminenkin sujuu yötä päivää. Kaamoksen sininen hämärä yltää Kairosmajalle asti joulukuussa. Pilkahdus aurinkoa heijastuu taivaanrannalla silloinkin.

Elämyksiä ja ohjelmaa

Kairosmajan tunturikeskus tarjoaa monipuolista leiri-, kurssi- ja muuta ohjelmatoimintaa ympäri vuoden. Pyhä-Luoston vaihteleva tunturiluonto ja kansallispuisto tarjoavat loistavat puitteet eräretkeilyyn, päiväretkiin ja muuhun ulkoiluun.

Opastetut patikka-, melonta-, hiihto- tai lumikenkäretket päättyvät yleensä rantasaunan löylyihin ja virkistävän Pyhäjärven vesiin. Pakkasajan päiväretket ovat hidastahtisia. Kesäyön vene- tai kalastusretki hiljaisuudessa voi olla elämys. Kesällä lämmitetään myös savusaunaa. Jätä arkielämä hetkeksi ja tule rentoutumaan, yksin tai yhdessä!

Ruumiin ravintoa

Kairosmajan keittiö tunnetaan paikan päällä valmistetusta, herkullisesta ja monipuolisesta ruuasta. Paikallisia raaka-aineita pyritään hyödyntämään ja jalostamaan tämän päivän makuun sopiviksi herkuiksi. Erikoisruokavaliot ja allergiat tulee ilmoittaa viimeistään kaksi viikkoa etukäteen.

Revontulikappeli

Revontulikappeli on Kairoselämän ytimessä. Siellä kokoonnutaan päivittäin yhteisiin hetkiin. Revontulikappeli on suosittu konserttikohde sekä vihkiäisten ja kastejuhlien pitopaikka. Erityisesti joulun, pääsiäisen ja ruskan ohjelmat kokoavat kappeliin Pyhä-Luoston alueen vieraita.


Tule mukaan työhön

Kairosmajan työntekijöillä on yhteinen lähettäjäpiiri Kansan Raamattuseurassa. Kun liityt piiriin, saat kerran kuukaudessa kuulumisia Kairokselta ja olet mukana työssä taloudellisena tukijana ja esirukoilijana.Voit liittyä mukaan tästä: Liity lähettäjäksi.
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä