Juhla- ja kokouspalvelut


Juhla, kokous, seminaari, sukujuhla - meiltä löytyy oivallinen ja rauhallinen paikka tilaisuudellesi.

Juhlatilat

Kurssi- ja lomakeskuksistamme löytyy eri kokoisia juhlatiloja. Kerromme mielellämme lisää vaihtoehdoista.

Juhla- ja ruokatarjoilut

Kurssi- ja lomakeskuksissamme on yleensä saatavilla keittiöpalvelut, joilla on myös ammattitaito juhlatarjoilun järjestämiseen. Ammattitaitoisen henkilökunnan voimin ruokimme isonkin joukon ihmisiä.

Kokoustilat

Kurssi- ja lomakeskuksissamme on rauhallisia kokoustiloja monen kokoisille ryhmille. Tiloissa on käytettävissä dataprojektori tarvittaessa. Tilasta riippuen käytettävissä on myös äänentoisto. Parasta kokoustiloissamme on kuitenkin luonnonkaunis ympäristö. Pitkän kokouspäivän aikana on hyvä tuulettaa ajatuksia päiväkävelyllä tai vaikkapa pienellä luontoretkellä.

Majoitus ja sauna

Kurssi- ja lomakeskuksemme tarjoavat majoituspalveluita myös juhlien ja kokousten yhteydessä. Huoneiden tason voit valita laajasta valikoimastamme. Kaikissa keskuksissamme on rantasaunat, jotka ovat vuokrattavissa käyttöön.

Kirkko tai kappeli

Kaikissa kurssi- ja lomakeskuksimmamme on käytettävissä kirkko- tai kappelitila. Voit siis järjestää esimerkiksi avioliittoon vihkimisen juhlapaikalla.

Ohjelma

Kurssi- ja lomakeskustemme henkilökunnalla on ammattitaito järjestää paikallista ohjelmaa tilaisuuteesi. Vaellus, paikallinen ohjelmanumero, kiertoajelu, nuotiohetki laavulla... Kysy, niin kerromme vaihtoehtoja tilaisuuteesi sopivasta ohjelmasta.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä