KRS:n loma- ja kurssikeskukset


Tervetuloa loma- ja kurssikeskuksiimme lomailemaan, retkelle, rentoutumaan, osallistumaan kursseille ja tapahtumiin tai vapaaehtoistöihin. Keskukset tarjoavat myös majoitusta matkailijoille.

Kansan Raamattuseuralla on viisi keskusta: Vivamo, Lohjalla, Kairosmaja Pelkosenniemellä, Orisberg Isossakyrössä, Tervonsalmi Tervossa ja Säynämö Heinävedellä.

kairoskaruselli 3 WP_20150606_219


Vivamo

Vivamossa järjestetään tapahtumia, kursseja ja lomaviikkoja. Se on myös koulutuspäivien ja kokousten pito- paikka. Lohjanjärven rannalla sijaitseva keskus tunnetaan myös rukouksen ja hiljaisuuden paikkana sekä suosittuna rippileiripaikkana. Vivamon keskus on Särkyneen sydämen kirkko. Vivamossa sijaitsevat myös Pyhän Birgitan kappeli ja Pohjoismaiden ensimmäinen Hiljaisuuden puutarha. Lue lisää Vivamosta

Vivamo kesällä

Kairosmaja

Lapin ainutlaatuinen hiljaisuus ja luonnon- rauha kutsuvat irrottautumaan arjen kiireestä ja rentoutumaan ja lataamaan uusia voimia ja ajatuksia, jotka kantavat arjessa. Varaa paikkasi koko ihmisen täysihoitoon Kairos- majalle ja tule nauttimaan  Lapin kesän mykistävästä kauneudesta tai talven rauhoittavasta hiljaisuudesta, tunturituulen raikkaudesta ja erämaan rauhasta. Lue lisää Kairosmajasta

Kairosmaja - main building - PyhäLuosto - Lapland - Finland


Kesäkeskukset

 

Orisberg

Orisberg sijaitsee Isossa-kyrössä Etelä-Pohjanmaalla  Kotilammijärven rannalla, Orisbergin kartanolta vuokratulla alueella. Se on osa valtakunnallisesti merkittävää rakennettua kulttuuriympäristöä (RKY). Alueella sijaitsee mm. Carl Ludvig Engelin piirtämät ruukin kirkko, pappila ja kellotapuli. Kirkossa järjestetään kesäsunnuntaisin jumalanpalveluksia.

Huvila

Säynämö

Säynämö  sijaitsee Heinävedellä Heinäveden reitin  varrella.

Säynämöstä päärakennus ja laituri p

Tervonsalmi

Tervonsalmi  sijaitsee Rasvankijärven rannalla 1,5 km Sinisestä tiestä ja Tervon kirkonkylästä. Rauhallisen ja upean luonnon keskellä voi levätä, hiljentyä ja osallistua tapahtumiin. Tervonsalmi on kodikas ja hyväntuulinen keskus, jossa koko olemus virvoittuu.

2009 IMG 0922

 
Hae avustusta toimintakeskusten tapahtumamaksuun

Avustus tapahtuma-maksuun

Kansan Raamattuseuran Säätiöllä (KRS) on käytettävissä rajallinen määrä lahjoituksena saatuja varoja, joista voidaan myöntää avustusta KRS:n toimintakeskusten ohjelmiin. Käytännössä avustus myönnetään tapahtuman täysihoitohinnasta. Avustus kohdistuu koko anottuun ajanjaksoon.

Avustuksen määrä on enintään 90 €/hlö. Samaan talouteen kuuluville voidaan myöntää 50 € kutakin perheenjäsentä kohti. Vähintään viiden päivän mittaiselle leirille voidaan poikkeustapauksessa myöntää korotettu avustus. Samalle henkilölle tai perheelle voidaan myöntää avustusta vain kerran kalenterivuodessa. 

Avustusta haetaan hakemuslomakkeella, johon liitetään todistus omasta ja puolison verotuksesta. Täytä hakemus huolellisesti. Anomus on toimitettava KRS:n keskustoimistoon viimeistään kymmenen (10) vrk ennen tapahtuman alkua. Avustusta ei voida myöntää tapahtuman alkuvaiheessa eikä jälkikäteen.

Hakulomakkeen voit tallettaa tästä: Avustuksen hakulomake (pdf) (158.7 KB)


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä