Rukousopetus ja Rukouksen talo

Rakenna rukousta seurakuntaan

Kun tarvitset välineitä seurakunnan rukouselämän vahvistamiseksi tai elävöittämiseksi, meiltä löytyvät mm. seuraavat koulutukset:

• Herra, opeta meitä rukoilemaan – syvemmälle Isä meidän –rukoukseen
  • Hoitava rukous – koulutus valmentaa ja rohkaisee esirukouspalveluun
  • Seurakunta rukoilee – rukous seurakunnan rakentajana, miten rohkaista yhteistä rukousta
  • Ylistävä seurakunta – mitä Raamattu opettaa ylistyksestä henkilökohtaisella ja seurakunnan tasolla
  • Kuunteleva rukous – hiljaisen rukouksen siunaus
  • Rukoile kansat Kuninkaalle - koulutus avaa näkymiä ja evästää rukoukseen saavuttamattomien kansojen keskellä tehtävän lähetystyön puolesta.

Ota yhteyttä:
Kristiina Tanhua-Laiho, kristiina.tanhua-laiho@sana.fi tai  0207 681 642
Päivi Peittola, paivi.peittola@sana.fi tai  0207  681 714

Tai seurakuntapalvelut@sana.fi, puh. 0207 681 650

Rukous kansakuntien vaiheissa

Taitavat raamattuopettajamme rohkaisevat löydöillään rukouksen mahdollisuuksiin myös tänään.

• Riitta Keskimäki opettaa rukouksen merkityksestä Israelin kansan historiassa.

Riitan esittely.
  • Olli Seppänen on tutkinut sotahistoriaa ja kerännyt tietoa veteraaneilta ja heidän omaisiltaan ja kertoo elävästi mikä on ollut rukouksen merkitys Suomen kansakunnan historiassa ennen ja nyt, ja mihin tieto tästä kutsuu meitä tulevaisuudessa.

• Ollin esittely.

Ota yhteyttä:

Riitta Keskimäki, riitta.keskimaki@sana.fi
Olli Seppänen, olli.seppanen@sana.fi

tai seurakuntapalveluihimme, puh. 0207 681 650, seurakuntapalvelut@sana.fi

Päivi Peittola koordinoi KRS:n työtä Helsingissä ja vastaa myös rukoustyöstä yhdessä Kristiina Tanhua-laihon kanssa. Päivi opettaa rukouksesta monipuolisesti ja pitää erilaisia rukouskursseja.
Tässä tietoa hänen opetussarjastaa Rukouspolkuja näköalapaikalle.  Päiviltä voi tilata koko sarjan tai yksittäisen opetuksen.
Ota yhteyttä: paivi.peittola@sana.fi

Dia3

Rukouksen talo?

Rukouksen talo rohkaisee ihmisiä eri puolilla Suomea yhteiseen rukoukseen. Tavoitteenamme on nostaa rukous elämäntavaksi ja keskeiseksi osaksi jokaisen kristityn arkipäivää. Rukouksen talo kutsuu niitä, joille rukous on uutta, ja niitä, jotka kokevat rukouksen kutsumuksekseen.

Rukouksen talo on enemmän kuin rakennus: se on toimintatapa. Olennaista on ajatus kaikille avoimesta paikasta, jonka toivotaan täyttyvän eri-ikäisistä rukoilijoista. Tiloissa voi olla yhteisen rukouksen lisäksi paikka mm. rukoukseen liittyvien koulutusten järjestämiseen ja oma tila nuorille.

Rukouksen talo teidän seurakuntaanne?

Rukouksen talo kokoaa paikkakunnan asukkaat yhteiseen rukoukseen. Rukouksen talon voi perustaa monenlaisiin toimitiloihin, seurakunnan oman tarpeen mukaan.

Rukouksen talo -toiminnan aloittamisessa  on hyvä koota tiimi, jossa on sekä seurakunnan työntekijöitä että vapaaehtoisia, ja lähteä yhdessä ohjaajakoulutukseen. Koulutuksessa saa aineistot ja käytännön ohjeet Rukouksen talon perustamiseen ja monipuoliseen toimintaan.

Katso, missä kaikkialla Rukouksen taloja on tällä hetkellä!