Parisuhde ja vanhemmuus

Parisuhde ja vanhemmuus ovat sekä elämän suurimpia lahjoja että haasteita. On tärkeää, että seurakunta tukee jäseniään näissä elämän ydinkysymyksissä.

Tutustu ohjelma- ja koulutuspaketteihimme, löydät ne vasemman palstan valikosta. Tarjontamme auttaa työstämään parisuhteeseen, vanhemmuuteen ja isovanhemmuuteen liittyviä asioita.

Tukena seurakunnan parisuhdetyössä

Kansan Raamattuseuran Samassa Veneessä -avioparityö perustuu kristillisiin perhearvoihin. Puolisot ovat liitossaan tasavertaiset kumppanit, joiden erilaisuus ei ole uhka vaan suhdetta rikastuttava tekijä. Puolisoita rohkaistaan mm. omien tunteiden ja tarpeiden tunnistamiseen ja ilmaisemiseen sekä yhteisen kommunikaation harjoitteluun yhä sujuvammaksi.

Voimme järjestää yhdessä esimerkiksi parisuhdetta tai vanhemmuutta tukevan illan tai päivätapahtuman, avioparileirin omassa leirikeskuksessanne tai koulutusta vapaaehtoisille vastuunkantajille.

Lue  myös seurakunnan työntekijöille ja vapaaehtoisille tarjoamistamme koulutuksista.