Raamatun ihmiset

Osallistava ja kokemuksellinen koulutus Raamatun maailmastaSeurakuntalaiset ovat tottuneet kuuntelemaan hengellisiä puheita, mutta heillä on myös tarve keskustella ja tulla kuulluksi. Se edellyttää aikaa ja turvallista ohjausta.

Raamatun ihmiset -koulutuksessa käytetään bibliodraamaa, jossa osallistuja eläytyy Raamatun maailmaan, kertoo kokemastaan toisille ja kuulee muiden näkökulmia. Pelisääntöjä ovat vapaaehtoisuus, luottamuksellisuus ja oikeus omaan kokemukseen ilman arvostelua.

Koulutus lisää Raamatun tuntemista, itsetuntemusta, vuorovaikutus- ja tunnetaitoja sekä erilaisuuden kunnioittamista. Kokemuksellisuus ja keskustelut tukevat opitun soveltamista osallistujan omaan elämään.

Koulutuksessa käytettävä raamatunteksti voi olla esim. kertomus Jeesuksen opetuslapsista, Martasta ja Mariasta tai Bartimaios- kerjäläisestä tai Jeesuksen vertaus kuten Laupias samarialainen tai Tuhlaajapoika ja hänen veljensä.

Laajuus
Osallistujia Hinta
1-2 tuntia 10-200 290 e
2-4 tuntia 10-15 390 e
4-6 tuntia 10-15 450 e

 

Hinnat sisältävät koulutuksen ja materiaalit. Hintaan lisätään matkakulut Jyväskylän Tikkalasta, mutta ei arvonlisäveroa, palkkionmaksu- tai muita sivukuluja. Korvaukset laskutetaan koulutuksen jälkeen.

Koulutuksen toteuttaa bibliodraamaohjaaja Mika Lahtinen.

Ota yhteyttä: p. 040 557 5535


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä